Skip to main content
test
Yhdyskuntatekniikan insinööri - Pyhännän kunta

PYHÄNNÄN KUNNASSA on haettavana

Vakinainen yhdyskuntatekniikan insinöörin virka. Virka on uusi ja se täytetään 01.01.2023 tai sopimuksen mukaan.
Virkaan valittavalta edellytetään kokemusta kuntien yhdyskuntatekniikan eri prosesseista sekä niihin liittyvistä investoinneista. Kelpoisuusehtona on soveltuva insinöörin koulutus, mikä antaa valmiuden hoitaa yhdyskuntatekniikan vastuualueeseen liittyviä tehtäviä.

Henkilö tulee vastaamaan kunnassa viemärilaitoksen toiminnasta ja Pyhännän Vesi Oy:ssä puhdasvesipuolesta. Tehtävässä onnistuminen vaatii perehtymistä kunnan ja Pyhännän Vesi Oy:n yhdyskuntatekniikan prosesseihin, isonkuvan muodostamista nykyisestä tilanteesta ja sen kehitystarpeista sekä hiljaisen ja kirjallinen tiedon viemistä digitaaliseen muotoon. Henkilö tulee tekemään tiivistä yhteistyötä kunnan teknisen johtajan ja Pyhännän Vesi Oy:n toimitusjohtajan kanssa. Hän tulee toimimaan molempien varahenkilönä ja jossakin vaiheessa Pyhännän Vesi Oy:n toimitusjohtajana, kun nykyinen toimitusjohtaja jää eläkkeelle.
Luemme eduksi hyvät ICT-taidot, osaamista digitaalisuuden hyödyntämisestä eri prosesseissa ja näkemystä kiertotalouden mahdollisuuksista elinvoimaisuuden lisääjänä. Aikaisempi kokemus yritysten kanssa tehdystä yhteistyöstä katsotaan eduksi. Sosiaalisuus sekä suullinen ja kirjallinen esiintymistaito on vahvuuksia, joita odotamme valitulta henkilöltä.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan.
Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää 24.10.2022 klo 16.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa.

Koeaika on kuusi kuukautta ja valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Pyhännän kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.pyhanta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Ismo Mäkeläinen, 040 1912 201, s-posti: ismo.makelainen@pyhanta.fi.

Lisätietoja

Pyhännän kunta, Tekninen

Pyhännän kunta sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla keskeisten pääteiden risteyksessä Pohjois-Pohjanmaalla. Pyhännän kunnan elinkeinorakenne on monipuolinen ja voimakkaasti kasvava. Kunta on panostanut ennakoivasti kaavoitukseen ja infran rakentamiseen, mikä on luonut vahvan perustan yritysten kasvulle. Kunnassa on tarjolla uusia vuokra-asuntoja ja omakotitalotontteja hyviltä paikoilta järven rannalla. Kunnan strategiaan kuuluu huolenpito ihmisistä, yrityksistä, ympäristöstä ja maineesta.


Osoite: Manuntie 2, 92930 Pyhäntä

Rekommenderade jobb