Yhdyskuntatekniikan valvoja

Mikkelin kaupunki hakee yhdyskuntatekniikan valvojaa vakinaiseen virkaan. Hakuaikaa on jatkettu 19.3.2021 klo 15:00 saakka.

Yhdyskuntatekniikan valvojan tehtäviä ovat kunnossapitoon ja rakentamiseen liittyviä valvontatehtäviä, sekä suunnitelmien tarkastusta ja kommentointia rakentamisen liittyvissä asioissa. Tehtäviin kuuluu myös urakka-asiakirjojen laadintaa.

- Yhdyskuntatekniikan valvoja vastaa rakentamiseen ja kunnossapitoon liittyvien hankkeiden valvojan tehtävistä ja turvallisuuskoordinaattorin tehtävistä.
- Yksikön toimialaan kuuluvien projektien hoito laatu- ja kustannusvastuullisesti.
- Valvojan tehtäviin kuuluu myös suunnitelmien tarkastaminen ja aikatauluttaminen rakennushankkeisiin.
- Tehtäviin kuuluu urakka-asiakirjojen valmistelu ja urakoiden valvonta, sekä raportointi ja
kustannusseuranta.
Valvoja sijoittuu Infra-aluepalveluihin. Yksikön vastuisiin kuuluu: infra suunnittelun, liikennesuunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon tilaajatehtävät.
Yksikkö vastaa myös satamista, yksityisteistä ja hulevesistä sekä kaupungin vastuulla olevista pilaantuneista maista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulun insinöörin- tai teknikon tutkinto tai aikaisempi rakennusinsinöörin- tai rakennusmestarin tutkinto.
Tehtävä edellyttää aikaisempaa infra-alan kokemusta useamman vuoden ajalta.

Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen yhdyskuntatekniikkaan liittyvistä tehtävistä (rakentamisesta, kunnossapidosta ja suunnittelusta).

Työaika on toimistotyöaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkasuhteeseen otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Rakennuttamispäällikkö Pekka Kammonen p. 044 794 3222, pekka.kammonen(at)mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue, Kaupunkiympäristö, Infra-aluepalvelut
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi