test
Yhteiskunnallisten osa-alueiden opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Työtehtäviin kuuluu opettaminen ja ohjaaminen ammatillisessa koulutuksessa seuraavissa osa-alueissa: yhteiskunnassa ja kansalaisena toimiminen, työelämässä toimiminen, yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta sekä kestävän kehityksen edistäminen.
Lisäksi työtehtäviin kuuluu oman alan pedagoginen kehittämistyö, opiskelijoiden yksilöllisten oppimispolkujen rakentaminen ja toteuttaminen sekä osaamisen tunnustamistyö.

Työ kohdistuu Keravalle Keskikadun toimipisteeseen, mutta opettajalta edellytetään valmiutta työskennellä myös muissa Keudan toimipisteissä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusasetuksen A986/1998 (muutos 1150/2017) mukaan.

Odotamme sinulta monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaustaitoja. Arvostamme verkkopedagogista osaamista, kokemusta ammatillisesta koulutuksesta, samanaikaisopettajuudesta ja integroinneista sekä käytettävien verkko-opetusalustojen (Pinja, Teams, Studenta) käytöstä. Olet osa yhteiskunta- ja työelämäosaamisen tutkinnon osan tiimiä, joten myös tiimissä työskentely ja avoin yhteistyö kollegoiden kanssa on tapasi tehdä työtä.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen virkasuhteen vahvistamista ja selvitys terveydentilasta 30 päivän kuluessa työn alkamisesta.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Petra Kangas, yto-esimies, petra.kangas@keuda.fi, 040 174 5531
Arja Koli, koulutusjohtaja ja vararehtori, arja.koli@keuda.fi, 040 174 5362

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.


Osoite: Keskikatu 3, 04200 Kerava

Rekommenderade jobb