Yhteisten tutkinnon osien (S2, suomi toisena kielenä) päätoiminen tuntiopettaja

Haemme Etelä-Kymenlaakson ammattiopistoon (Ekami) yhteisten tutkinnon osien (S2, suomi toisena kielenä) päätoimista tuntiopettajaa vakituiseen virkasuhteeseen 2.8.2021 alkaen.

Tehtävässäsi toimit yhteisten tutkinnon osien ”Viestintä- ja vuorovaikutus, suomi toisena kielenä (S2)” -opetuksessa. Pääset kehittämään aineen valinnaisten tavoitteiden opetusta osana ainetiimiä. Opetuksen monimuotoistuessa lähi- ja verkko-ohjauksen yhdistäminen ja saavutettavuuden varmistaminen haastavat meitä yhdessä kehittämään oppimisen ohjausta S2-tuen näkökulmasta. Päätoimipaikkasi on Haminan kampus. Sinulla voi olla opetusta Ekamin kaikilla kampuksilla Kotkassa ja Haminassa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta S2-opetustyöstä ammatillisessa oppilaitoksessa sekä verkkopedagogiikan osaamista. Valittavalta toivomme yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä näyttöä opetuksen kehittämistyöstä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä työssä onnistumiselle.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat, jolloin palvelussuhde on määräaikainen.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta rekrytointi(at)ekami.fi tai numerosta 044 401 7853 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat:
oppimispalvelujen koordinaattori Jenni Puonti-Dansk puh. 044 714 3259 jenni.puonti-dansk(at)ekami.fi sekä apulaisrehtori Ulla Jaskari, puh. 050 449 4800, ulla.jaskari(at)ekami.fi

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Yhteisten tutkinnon osien opettajat
Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekami-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 32,5 miljoonaa euroa. Vuoden 2020 talousarvion liikevaihtotavoitteena on 31,0 miljoonaa euroa. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.