Yhteisten tutkinnon osien (yhteiskunnalliset aineet, yhteiskunta ja työelämäosaaminen) päätoimisia tuntiopettajia

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee kahta yhteisten tutkinnon osien (yhteiskunnalliset aineet/yhteiskunta ja työelämäosaaminen) päätoimista tuntiopettajaa vakituisiin virkasuhteisiin 2.8.2021 alkaen. Päätoimipaikkoina ovat Kotekon ja Malmingin kampukset Kotkassa. Opetusta on myös muilla Ekamin kampuksilla Haminassa ja Kotkassa.

Tarjoamme kiinnostavan työn yhteiskunta ja työelämäosaamisen opetuksen parissa, opiskelijoiden oppimisen ohjaamisessa lähiopetuksessa sekä verkkoympäristössä toteutettuna. Työ voi sisältää jonkin verran myös kestävän kehityksen opetusta.

Yhteiskunta- ja työelämäosaamisen opettajalta edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen (986/1998) mukaista yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuutta.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää opettajakokemusta ammatillisessa oppilaitoksessa sekä hyviä verkkopedagogisia taitoja. Valittavalta toivomme näyttöä opetuksen kehittämistyöstä ja tiimityötaidoista sekä opetuksen pedagogisesta eriyttämisestä. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky sekä oma-aloitteisuus ovat välttämättömiä työssä onnistumiselle. Kestävän kehityksen osaaminen katsotaan eduksi.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat, jolloin palvelussuhde on määräaikainen.

Tehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta rekrytointi(at)ekami.fi tai numerosta 044 401 7853 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat:
oppimispalvelujen koordinaattori Jenni Puonti-Dansk puh. 044 714 3259 jenni.puonti-dansk(at)ekami.fi sekä apulaisrehtori Ulla Jaskari, puh. 050 449 4800, ulla.jaskari(at)ekami.fi

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekami-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 32,5 miljoonaa euroa. Vuoden 2020 talousarvion liikevaihtotavoitteena on 31,0 miljoonaa euroa. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.