Yhtenäiskoulun apulaisrehtori - Hattulan kunta

Yhtenäiskoulun apulaisrehtori - Hattulan kunta

Hattulan kunta hakee yhtenäiskoulun apulaisrehtoria määräaikaiseen tehtävään 1.8.2019- 31.7.2020.

Hattulan kunnassa toimii yhtenäiskoulu, johon kuuluu viisi alakoulua ja yläkoulu. Oppilaita yhtenäiskoulussa on noin 1100.

Apulaisrehtorit toimivat rehtorin tukena yhtenäiskoulun johtamisessa ja suunnittelevat ja organisoivat koulujen toimintaa yhteistyössä rehtorin kanssa. Apulaisrehtorille määritellään yksikkökohtaisesti tehtäväkokonaisuuksia, joista hän vastaa ja henkilöstöryhmiä, joiden lähiesimies apulaisrehtori on.

Tehtävässä edellytetään perusopetuksen vahvaa tuntemusta, kehittämishalukkuutta sekä joustavuutta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja johtamistaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Hakijoille katsotaan eduksi toimiminen yhtenäiskoulussa sekä opetuksen digitalisaation kehittämistyö.

Rehtorin kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Asetuksen mukaisesti rehtorin virkaan on kelpoinen henkilö, jolla on ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus, riittävä työkokemus opettajan tehtävistä sekä opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, 15 opintoviikon (tai 25 opintopisteen) laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot tai muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus.

Tehtävä täytetään sillä ehdolla, että nykyinen viranhaltija irtisanoutuu virastaan. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilasta.

Läs mer

http://www.hattula.fi

Lisätiedot vain puhelimitse:
Yhtenäiskoulun rehtori Minna Kallio
p. 050 340 4546
Yhtenäiskoulun apulaisrehtori Mari Toivonen
p. 050 344 2026

Hattulan kunta
Adress: Hattula

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110 km, Tampereelle 70 km ja Hämeenlinnaan 10 km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.

Mer om arbetsgivaren