Skip to main content
test
Yhteyspäällikkö - Etelä-Savon maakuntaliitto

Haemme yhteyspäällikköä kehittämään Etelä-Savon fyysistä ja digitaalista saavutettavuutta. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Yhteyspäällikön keskeisiä tehtäviä ovat:

- Etelä-Savon fyysisen ja digitaalisen saavutettavuuden kehittäminen, sidosryhmäyhteistyö ja edunvalvonta
- ja niiden sisältövastuu maakuntastrategiassa, maakuntakaavassa, maakuntaohjelmassa ja niiden toimeenpanossa
- Etelä-Savon liikennejärjestelmäsuunnitelman laatiminen ja toimeenpano sekä osallistuminen ja vaikuttaminen valtakunnalliseen, itäsuomalaiseen ja seudulliseen liikennejärjestelmäsuunnitteluun
- maakuntaliiton rahoittamien EU:n rakennerahastohankkeiden ja kansallisten saavutettavuuteen kytkeytyvien hankkeiden rahoitus- ja valvontatehtävät
- maakuntaliiton edunvalvonnan koordinointi.

Edellytämme valittavalta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja näkemystä tehtävän sisällöistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä strategista työotetta. Eduksi katsomme keskeisten sidosryhmien tuntemuksen sekä kokemuksen edunvalvonnasta.

Tehtävä alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävästä maksetaan tehtäväkohtaisena palkkana 4358,03 €/kk ja KVTES:n mukaisia lisiä. Palvelussuhteeseen sovelletaan KVTES:n määräyksiä ja maakuntaliiton käytäntöjä.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävässä aloittamista, on työnantajalle toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Hakemukset jätetään kuntarekry.fi-palveluun 27.6.2022 klo 12.00 mennessä. Haastattelut pyritään järjestämään 28.6. ja 29.6.2022.

Etelä-Savon maakuntaliitossa on käytössä liukuva työaika, etätyömahdollisuus sekä erinomaiset henkilöstöetuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämisjohtaja Merja Olenius, merja.olenius@esavo.fi, puh. 040 629 7210 ja hallintojohtaja Janne Nulpponen, janne.nulpponen@esavo.fi, puh. 0400 618 489.

Lisätietoja

https://www.esavo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kehittämisjohtaja Merja Olenius, merja.olenius@esavo.fi, puh. 040 629 7210 ja hallintojohtaja Janne Nulpponen, janne.nulpponen@esavo.fi, puh. 0400 618 489

Lisätietoja

Etelä-Savon maakuntaliitto

Etelä-Savon maakuntaliitto on aluekehitysviranomainen, joka vastaa oman maakuntansa - Etelä-Savon - yleisestä kehittämisestä.


Osoite: Mikonkatu 5, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb