Skip to main content
test
YKSI (1) OHJAAJAN TOIMEN SIJAISUUS/PÄIVÄAIKAINEN TOIMINTA/KOMPASSI - Mellersta Österbottens social- och hälsovårdssamkommun Soite

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 20.7.2022 klo 12.00 mennessä vammaispalveluiden toimialueella

YKSI (1) OHJAAJAN TOIMEN SIJAISUUS/PÄIVÄAIKAINEN TOIMINTA/KOMPASSI


Haemme ensisijaisesti Kompassin työtoimintaan ohjaajaa määräaikaisella työsopimuksella vuoden loppuun. Sopivan työntekijän löydyttyä jatkosta voidaan sopia. Arvostamme joustavaa työasennetta monipuolisissa tehtävissä. Tehtävät vaativat itsenäistä- ja tiimityöskentelytaitoja.

Työhön kuuluu kehitysvammaisten asiakkaiden ohjaaminen työtoiminnan eri tehtävissä, kuten ryhmämuotoinen työtoiminta, Kompassin Työmyyrät ja avotyö. Työtehtävät vaativat ajokorttia.

Kelpoisuusehdot sijaisuuteen on lähihoitajan koulutus tai vastaava aikaisempi sosiaali- tai terveydenhuollon koulutus, laillistettu sosionomi tai muu soveltuva koulutus.

Kaikilla liikkeenluovutuksen piirissä olevien organisaatioiden myös määräaikaisissa palvelusuhteissa olevilla henkilöillä on mahdollisuus hakea tehtäviä.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä kuntayhtymässä tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Avointa sijaisuutta haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.soite.fi/tyopaikat -sivuilla. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksistasi, mutta varauduttava tuomaan ne mukana mahdolliseen haastatteluun.

Lisätietoja antavat:

Vastuualuejohtaja Heidi Eriksson 040 4892327, heidi.eriksson@soite.fi (ajalla 22.6. - 1.7.2022)

Vastaava ohjaaja, työtoiminta Liisa Korpi 050 3447287, liisa.korpi@soite.fi (ajalla 22.6. -20.7.2022)


Kokkolassa 21.6.2022

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.

Rekommenderade jobb