Yksikön esimies - Pieksämäen kaupunki

Yksikön esimies

Pieksämän kaupungin perusturvassa on haettavana 30.6.2019 mennessä

Kerttulan palvelukeskuksen esimiehen virka.

Esimiehen toimialueeseen kuuluvat palvelukeskusalueen hoitajavastaanotto- ja neuvolatoiminta, alueen kotihoito ja palveluasuminen sekä ikäihmisten päivätoiminta. Vakituista henkilöstöä on 46. Kerttulan palvelukeskuksen ja Hiekanpään palvelukodin esimiehet sijaistavat toinen toistaan.

Arvostamme kokonaisuuksien hallintaa, yhteistyökykyä sekä paineensietokykyä. Edellytämme tulevalta esimieheltä soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan ylempää korkeakoulututkintoa tai korkeakoulututkintoa tai vastaavaa yhdistettynä vähintään 30 op johtamisopintoihin. Edellytämme myös vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestyöstä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää työyhteisöä ja toimintaa yhteistyössä tulosaluejohtajan ja muiden esimiesten kanssa.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista Pieksämäen kaupungin työterveydestä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Koeaika on 6 kk. Palkkaus pohjautuu KVTES.

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Virkaa haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.
Hakuaikaa jatkettu, aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Lisätietoja antavat tulosaluejohtaja Rauni-Maaria Kesälahti p. 040 198 5430 sekä henkilöstö- ja kehittämispäällikkö Soili Vauhkonen p. 044 368 6711. Sähköposti; etunimi.sukunimi@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Seunalantie 10, 76850 Naarajärvi

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.
Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.
Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan