test
Yksikön päällikkö (Taustajärjestelmät) - Helsingin seudun liikenne

Teknologia -tulosalue kattaa HSL:n IT-palvelut ja niiden kehittämisen. Tulosalueella työskentelee noin 55 asiantuntijaa kuudessa yksikössä. Yksiköt ovat Kehitystoimisto, IT-palvelut, Asiakaskanavat, Taustajärjestelmät, Data- ja analytiikka-alusta ja Informaatio- ja liikennetuotanto.

Oletko IT-palvelutuotannon ammattilainen ja saavutat tavoitteesi johtamalla ihmisiä? Oletko valmis ottamaan vastuullesi yksikön, jonka työn jälki näkyy konkreettisesti pääkaupunkiseudulla asuvan arjessa?

Haemme avainhenkilöä johtamaan laajan taustajärjestelmäkokonaisuuden palvelutuotantoa ja kehittämistä

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ (Taustajärjestelmät)

Taustajärjestelmät -yksikkö vastaa laajasta taustajärjestelmäkokonaisuudesta, joka sisältää HSL-identiteetinhallinnan, asiakasportaalin, monikanavaviestintäratkaisun, CRM:n, myynnin taustajärjestelmän, tarkastajasovelluksen, asiakaspalvelujärjestelmät, asiakaspalautteen käsittelyn ja CallCenter-järjestelmän.

Yksikössäsi työskentelee palveluvastaavia, projektipäälliköitä ja kehitysasiantuntijoita. Palveluiden kehittäminen on yhteistyötä HSL:n Markkinat -tulosalueen liiketoimintaomistajien kanssa. Taustajärjestelmät -kokonaisuuden teknisestä kehittämisestä ja ylläpidosta vastaavat lukuisat eri toimittajakumppanit. Työssäsi onkin olennaista hallita IT-palveluiden johtaminen monitoimittajaympäristössä.

Yksikön päällikkönä sinulla on
- Kokemusta isoista ja eri elinkaaren vaiheessa olevista järjestelmäkokonaisuuksista
- Kokemusta IT-palvelutuotannosta ja IT-palveluiden liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä
- Useamman vuoden kokemus esihenkilötyöstä, asiantuntijoiden johtamisesta ja osaamisen kehittämisestä
- Soveltuva korkeakoulututkinto tekniseltä tai kaupalliselta alalta tai pitkän työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen tehtäväalueelta
- Erinomaiset vuorovaikutus-, neuvottelu- ja konfliktinratkaisutaidot
- Suomen ja englannin kieli hallussa siten, että pystyt vaikuttamaan molemmilla kielillä erilaissa tilanteissa.

Julkishallinnon toimintaympäristön ja hankintamenettelyiden tunteminen ja joukkoliikenteen toimialan ymmärrys ovat etuja, joiden avulla pääset tehtävään vieläkin nopeammin sisälle.

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haku päättyy 27.1.2022, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana - eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti.

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin
https://duunitori.fi/tyoelama/hsl-tyonantajana-maailman-toimivin-joukkoliikenne

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, osaston johtaja Hannu Heikkinen vastaa kysymyksiisi mielellään perjantaina 14.1. klo 14.30-16.00 ja keskiviikkoina 14.1. ja 19.1. klo 14.30-16.00, puh. 050 575 5510. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen hannu.heikkinen@hsl.fi.

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

HSL on asiakasmäärillä ja vaikuttavuudeltaan Suomen suurin liikennetoimija, jonka tavoitteena on päästötön, houkutteleva ja kestävä Helsingin seutu ja seudun liikkumispalvelut. Olemme juuri saaneet valmiiksi uuden strategian, joka raamittaa tekemistämme vuosina 2022 - 2025. Haemme joulu-maaliskuun aikana useita avainhenkilöitä sekä johto- että asiantuntijatehtäviin täydentämään joukkuettamme.

Tutustu strategiaamme https://www.hsl.fi/hsl/hsl-organisaationa/strategia-2022-2025


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Rekommenderade jobb