test
Yksikön päällikkö (Yritysmarkkinat) - Helsingin seudun liikenne

Uuden strategian myötä vahvistamme joukkoliikennemarkkinoiden johtamista perustamalla Markkinat -osastolle kolme kuluttajamarkkinoiden liiketoimintayksikköä ja yhden yritysmarkkinoihin keskittyneen yksikön. Haemme nyt tulosorientoitunutta ja kasvuhakuista avainhenkilöä

Haemme nyt tulosorientoitunutta ja kasvuhakuista avainhenkilöä

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ (Yritysmarkkinat)

Vastaat HSL:n yritysmyynnistä. Yritysmyyntimme oli viime vuonna arvoltaan 12 miljoonaa euroa. Verottajan päätös muuttaa työmatkaetu verottomaksi vuoden 2021 alusta alkaen on kasvattanut merkittävästi yritysten kiinnostusta joukkoliikennepalveluihin työsuhde-etuna. Tavoitteenamme onkin kolminkertaistaa yritysmyyntimme vuoteen 2025 mennessä.

Saat tueksesi 10 huippuasiantuntijaa, jotka ovat mukana tekemässä myyntitavoitteista totta. Johdat esimerkin kautta ja teet aktiivisesti myös itse kauppaa. Koko talon yritysasiakkuuksien tuote- ja palvelukehitys raportoi sinulle matriisissa. Vastaat yritysratkaisujen digitalisoimisesta yhteistyössä Teknologia -tulosalueen kanssa. Yksikkösi vastaa myös HSL;n kumppaniliiketoiminnan kehittymisestä sekä matkaketju- että mainosmarkkinoilla.

Tehtävässäsi johdat valmentavalla ja energisellä otteella. Teet läheistä yhteistyötä liiketoiminnan kehityksen, markkinoinnin ja koko organisaation kanssa. Raportoit tulosalueen johtajalle ja olet tulosalueen johtotiimin jäsen.

Olet ihmisten johtaja mutta rakastat myös myynnin systemaattisuutta ja lukuja. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka kykenee kehittämään yritysmyynnin toimintamalleja. Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Ajattelet kaupallisesti, pystyt hahmottamaan kokonaiskuvan ja osaat priorisoida olennaiseen. Kykenet kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä tuloksellisia näyttöjä b-to-b -myynnistä ja/tai myynnin johtamisesta. Tiedät, miten tavoitat yritysten työsuhde-eduista päättävät tahot. Palveluliiketoiminnan ja liikkumispalveluiden yritysmyynnin tuntemisesta on tehtävässä etua.

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haku päättyy 27.1.2022, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana - eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti.

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin
https://duunitori.fi/tyoelama/hsl-tyonantajana-maailman-toimivin-joukkoliikenne

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, osaston johtaja Mari Flink vastaa kysymyksiisi mielellään torstaina 13.1. klo 8.00 - 10.00 ja tiistaina 18.1. klo 8.00 - 9.00, puh. 040 715 0440. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen mari.flink@hsl.fi.

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

HSL on asiakasmäärillä ja vaikuttavuudeltaan Suomen suurin liikennetoimija, jonka tavoitteena on päästötön, houkutteleva ja kestävä Helsingin seutu ja seudun liikkumispalvelut. Olemme juuri saaneet valmiiksi uuden strategian, joka raamittaa tekemistämme vuosina 2022 - 2025. Haemme joulu-maaliskuun aikana useita avainhenkilöitä sekä johto- että asiantuntijatehtäviin täydentämään joukkuettamme.

Tutustu strategiaamme https://www.hsl.fi/hsl/hsl-organisaationa/strategia-2022-2025


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Rekommenderade jobb