Yksilövalmentaja - Mikkelin kaupunki

Yksilövalmentaja

Mikkelin kaupungin nuorten työpajat hakee yksilövalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 23.7.2019 - 30.4.2020.

Yksilövalmentaja ohjaa ja neuvoo mm. työpaikkojen, opiskelu- ja kurssipaikkojen etsimisessä, keskenjääneiden opintojen suorittamisessa ja tulevaisuuden suunnittelussa. Yksilövalmentaja auttaa ongelmatilanteissa sekä viranomaisyhteistyössä. Yksilövalmennus on kuuntelua, keskustelua, valmentautujan asioiden selvittelyä ja hoitamista sekä tarvittaessa tukipalvelujen piiriin ohjaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Työ edellyttää hakijalta hyviä ihmissuhdetaitoja, verkosto-osaamista, hyviä yhteistyötaitoja sekä ammatillista työotetta nuorten kanssa tehtävässä asiakastyössä. Mikkelin kaupungin nuorten työpajalla on 6 pajaosastoa. Työpajalla on viikoittain n. 45 valmentautujaa mukana työtoiminnassa. Lisätietoja Nuorten työpajasta http://tyollisyysmikkeli.fi/tyopajat/

Työaika on 38,75 tuntia viikossa.

Työsuhteeseen otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävään otettavan henkilön on ennen tehtävään vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote).

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostoina kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Sippo Seurujärvi, sippo.seurujarvi(at)mikkeli.fi
040 129 4686

Mikkelin kaupunki
Osoite: Raviradantie 4-6, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Tutustu työnantajaan