Yksilövalmentaja - Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Omnia hakee yksilövalmentajaa nuorten työpajoille ajalle 3.6. - 31.12.2019

Yksilövalmentaja tulee toteuttamaan Omnian NUOTTI-valmennusta Kelan ostopalveluna. Valmennusta toteutetaan Kelan NUOTTI-valmennuksen palvelunkuvauksen mukaan. NUOTTI-valmennus on opiskelu- ja työelämän ulkopuolella oleville 16-30-vuotiaille nuorille tarkoitettua matalan kynnyksen ammatillista kuntoutusta. Sitä voi hakea ilman lääkärinlausuntoa ja hakemusta.

NUOTTI-valmennuksen tavoitteena on nuoren ymmärryksen lisääntyminen omasta elämäntilanteestaan, taidoistaan ja vahvuuksistaan sekä innostuminen tulevaisuuden suunnittelusta.

Työssä korostuu nuoren omassa ympäristössä ja verkostoissa toimiminen.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ratkaisukeskeisten menetelmien hallintaa, kokemusta verkostoyhteistyöstä sekä vähintään kahden vuoden kokemusta opetus-, ohjaus,- valmennus-, neuvonta-, hoito- tai kuntoutustehtävistä nuorten tai nuorten aikuisten parissa. Työkokemus tulee olla opetustoimen, työvoimahallinnon, sosiaali- ja terveydenhuollon tai kuntoutuksen toimialoilta.

Ajokortti katsotaan eduksi.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Läs mer

http://www.omnia.fi

Monika Seppälä
Palvelupäällikkö
p. 0401264947

Elinikäinen oppiminen, Nuorten työpajat
Adress: Kuusiniemi 10, 02710 Espoo

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian koulutusten paletti on yksi maan laajimmista. Tarjoamme elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa, täydennyskoulutuksissa, nuorten työpajatoiminnassa, lukio-opinnoissa ja vapaassa sivistystyössä. Tarjoamme myös monipuolisia yrityspalveluita.
Ammatillisen koulutukseen osallistuu vuosittain yli 10 000 oppijaa, oppisopimuksen kautta ammatin hankkii yli 2700 henkilöä, aikuislukiossa opiskelee reilu 2000 opiskelijaa, vapaan sivistystyön kursseilla elämäänsä rikastuttaa vuosittain yli 40 000 opiskelijaa ja yli 200 nuorta löytää suunnan elämälleen nuorten työpajoilla. Kaiken tämän mahdollistaa lähes 900 omnialaista osaajaa.
Omnia on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren