Skip to main content
test
Yksilövalmentaja - Lahden kaupunki

Haemme YKSILÖVALMENTAJAA Nuorten työ- ja valmennuspalveluihin vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Yksilövalmentajan tehtävänä on tukea nuorten työ- ja valmennuspalveluissa eri toimialoilla työskenteleviä nuoria opinto- ja työllistymispolun löytämisessä sekä arjenhallinnan tukemisessa laaja-alaisesti ja nuoren yksilöllisen tarpeen mukaan. Lisäksi yksilövalmentajat organisoivat erilaisia ryhmävalmennuksia, ryhmäytystapahtumia sekä työpaikkavierailuja nuorille. Työelämäyhteistyö ja työpaikkojen etsiminen nuorille heidän osaamisensa ja koulutuksensa mukaan on myös yksilövalmentajan työn keskiössä.

Nuoren kokonaisvaltainen kohtaaminen ja hyvä vuorovaikutus ovat keskeisiä taitoja yksilövalmentajan työssä. Keskeistä toiminnassamme on valmentautujien sosiaalinen vahvistuminen (arjenhallinta, osaamisen lisääntyminen, sosiaalinen toimintakyky, opiskelu- ja työelämävalmiuksien kehittyminen) valmennusjakson aikana niin, että valmentautuja on jakson päättyessä kykenevä jatkamaan joko opinnoissa tai työelämässä tai muussa tilanteensa kannalta oikeassa toiminnassa.

Odotamme yksilövalmentajalta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa nuoriso- tai sosiaalialalta sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta 17-29 -vuotiaiden nuorten parissa toimimisesta.

Hakijan eduksi luetaan työllistämisen toimialan tuntemus ja kokemus yksilötyöstä ja ryhmänohjauksesta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Hae tehtävään Kuntarekry.fi -palvelun kautta 1.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/nuorisopalvelut/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanohjaaja Mirva Kallunki, mirva.kallunki(at)lahti.fi tai palvelupäällikkö Jaana Lehtinen, jaana.lehtinen(at)lahti.fi.

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Nuorisopalvelut

Lahti on tehty kestäväksi

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Veivikatu 8, 15230 Lahti
Lahden kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb