Yksilövalmentaja, Ähtäri

Ansök senast  23.7.2024 14:00

Etelä-Pohjamaan hyvinvointialue hakee määräaikaiseen toimeen yksilövalmentajaa Ähtäriin ja lähikuntiin työikäisten palveluihin.

Yksilövalmentaja vastaa asiakkaidensa kuntouttavan työtoiminnan toteutuksen prosessista, johon kuuluu mm. asiakkaiden yksilövalmennus työllistymiseen, opiskeluun ja elämänhallintaan. Yksilövalmentaja tukee asiakasta itsetunnon vahvistamisessa, omien voimavarojen löytämisessä ja tulevaisuuteen suuntaamisessa. Lisäksi tehtävään kuuluu kuntouttavan työtoiminnan paikkojen etsiminen, jalkautuva työ.

Työ on hyvin itsenäistä ja liikkuvaa, joten oma auto on tarpeen. Työtä tehdään verkostoissa ja yhteistyössä mm. aikuissosiaalityön, työpajan, kuntien, palveluntuottajien ja järjestöjen kanssa. Toivomme hakijalta kehittävää ja itsenäistä työotetta, hyvää kokonaisuuksien hallintaa, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä asiakasta motivoivaa ja tukevaa työtapaa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Eduksi luetaan aikaisempi kokemusta työllisyyden hoidon kentältä ja aikuisten parissa tehdystä työstä.

Työnaloitus 1.8.24 tai viimeistään 2.9.24.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Palveluyksikköjohtaja Marjo Taittonen

Puh. 044 418 1183

marjo.taittonen@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare