Yksilövalmentaja - Turun kaupunki

Yksilövalmentaja - Turun kaupunki

Haemme sosiaalialan ammattilaista työttömien työelämään valmentamisen toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Yksilövalmentajan tehtävänä on asiakkaiden työllistymisedellytysten ja -valmiuksien lisääminen ja vahvistaminen. Yksilövalmentajan tehtäviin kuuluu Työllisyyspalvelukeskuksen asiakkaiden ohjaus ja palveluiden suunnittelu, sisäisen ja ulkoisen yhteistyön toteuttaminen, työelämävalmiuksien vahvistumisen ja työllistymisedellytysten parantaminen ja työllistymisen organisointi. Painopiste on asiakastyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto ja riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Edellytämme alan käytännön työn osaamista ja kokemusta vastaavasta työstä ja valmiuksia kehittää kuntouttavaa työtoimintaa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Läs mer

http://www.turku.fi

Työllisyyspalvelujohtaja Riitta Uitto
p. 040 1834 530
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Palvelukeskukset, Työllisyyspalvelukeskus, Työllistymispalvelut
Adress: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 12 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren