Yksilövalmentaja

Vaasan kaupunki hakee yksilövalmentajaa Tervajoelle Kyrönmaan työpaja Arpeetiin ajalle 1.12.2020-16.7.2021.

Huom! Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaisi anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemuksien joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Vaasan kaupunki suosii anonyymia rekrytointia. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Arpeeti on Kyrönmaan alueella toimiva kolmen kunnan yhteinen työpaja. Työpajaa ylläpitävät Isokyrö, Laihia ja Vaasa, hallinto on Vaasan kaupungilla. Vuosittain Arpeetissa on ollut valmentautujina 50-70 aikuista tai nuorta. Työpaja Arpeeti on tarkoitettu vaihtoehdoksi silloin, kun varsinaista työ- tai koulupaikkaa ei ole. Työpaja tarjoaa tukea työnhakuun ja /tai koulutuspaikan etsimiseen, mahdollisuuden mielekkääseen työtoimintaan, tulevaisuuden suunnittelemiseen sekä tukea arjen hallintaan.

Yksilövalmentaja vastaa Arpeetissa kuntouttavasta työtoiminnasta ja toimii yhteyshenkilönä lähettäviin tahoihin. Yksilövalmentajan tehtävänä Arpeetissa on tukea ja palveluohjata vaikeassa työmarkkina-asemassa/ koulutusta vailla olevia nuoria ja aikuisia tulevaisuuden suunnittelussa, työhön ja koulutukseen hakeutumisessa sekä elämänhallinnallisissa tavoitteissa, henkilöiden omien tavoitteiden mukaisesti. Yksilövalmentaja myös toimii yksilö- ja ryhmävalmennuksen vastuuhenkilönä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin (AMK) tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus tai suomi koulusivistyskielenä).

Edellytämme että hakija ymmärtää työpajatoiminnan tarkoituksen, kykenee ohjaamaan ja opettamaan sekä sietää keskeneräisyyttä. Yksilövalmentajalta vaaditaan myös hyviä sosiaalisia taitoja.

Arvostamme kykyä sietää nopeasti muuttuvia tilanteita.

Tarjoamme joustavan työympäristön ja mukavan työporukan sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtään.

Tehtäväkohtainen palkka on 2454,30 € /kk.
Koeaika on kolme kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 43.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

vs. työpajapäällikkö Johanna Anttila puh. 050 549 9996

Kyrönmaan työpaja Arpeeti
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.

Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.