Yksilövalmentaja - Vasa stad

Yksilövalmentaja

Vaasan kaupunki hakee yksilövalmentajaa nuorten työpajalle Kartturin toimipisteelle, Vamian Sampo-kampukselle, ajalle 19.8.2019-30.4.2020.

Yksilövalmentajan tehtäviin kuuluu nuorten yksilö- ja ryhmävalmennus, palveluohjaus sekä toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä nuorten kanssa. Yksilövalmentaja auttaa ja tukee nuorta muun muassa opiskeluissa, harjoittelu- ja työpaikan etsimisessä, elämäntilanteen selvittelyssä, käytännönasioiden hoitamisessa ja muissa asioissa nuoren omien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Nuorten työpaja Varikko tarjoaa syrjäytymisvaarassa oleville tai jo syrjäytyneille alle 29 - vuotiaille vaasalaisille nuorille mahdollisuuden ohjattuun ja tuettuun työntekoon sekä räätälöityyn polkuun koulutukseen, sen loppuun suorittamiseen tai avoimille työmarkkinoille työllistymiseen.

Tehtävään valitulta edellytetään ammattikorkeakoulu- tai sitä vastaavaa tutkintoa. Tehtävään vaaditaan hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista hallitsemista. Erillinen kielitodistus vaaditaan, mikäli se ei sisälly tutkintotodistukseen. Työkokemus nuorten parissa tehdystä työstä katsotaan eduksi.

Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Haastattelut pidetään 16.8.2019.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Nuorisosihteeri Mervi Ahola puh. 040 - 767 7670 (8.7. -12.7.)

Nuorisopalvelut
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.

Tutustu työnantajaan