Yleiskaavasuunnittelija, Kaupunkisuunnittelukeskus

Yleiskaavasuunnittelija tai -arkkitehti

Oletko miettinyt, millaisista tekijöistä hyvä kaupunki muodostuu? Haluatko olla mukana tekemässä sellaista? Oletko työotteeltasi pitkäjännitteinen ja rohkea katsomaan kristallipalloon aina 2060-luvulle saakka?

Jos vastasit kyllä, hae meiltä yleiskaavayksiköstä arkkitehdin tai suunnittelijan paikkaa! Olemme kiinnostuneita kuulemaan myös, jos sinulla on erityisosaamista tai kiinnostusta kehittyä jossakin teemassa huippuasiantuntijaksi.

Yleiskaavayksikön vastuulla on varmistaa, että Espoon voimakas kasvu otetaan tulevina vuosikymmeninä hallitusti vastaan: asuntoja ja yritysalueita on tarpeeksi, luonto- ja virkistysalueet löytyvät läheltä, palvelut ovat hyvin saavutettavissa ja asukkaiden arki sujuu. Se ei ole ihan helppo juttu, mutta sitä ei tarvitse tehdä yksin - meillä on asiantunteva ja motivoitunut porukka tukena.

Työpaikan nimi: Kaupunkisuunnittelukeskus, Tekniikantie 15, 02150 Espoo.

Työaika: 36 h 15 min / vko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme paikkatieto-osaaminen katsotaan eduksi. Ennakkoluulottomuudesta on myös hyötyä - työtehtävät ovat monipuolisia eikä meillä ole kahta samanlaista työpäivää.

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa
suunnittelupäällikkö Kristiina Rinkinen p. 040 554 7297 (lomalla 22.2.21 - 28.2.21)
suunnittelupäällikkö Johanna Palomäki p. 040 849 0890 (lomalla 22.2.21 - 28.2.21)

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus, Yleiskaavayksikkö
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare