Skip to main content
test
Yleisötyön amanuenssi - Tusby kommun

Tuusula - elämisen taidetta

Tuusulan museon kohteita ovat Halosenniemi, Taiteilijakoti Erkkola, Aleksis Kiven kuolinmökki ja Klaavolan talo. Työkenttään on koko Tuusula ja sen rikas historia sekä suomalainen kulttuuri- ja taidehistoria.

Haemme joukkomme yleisötyön amanuenssia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 29.8.2022-28.2.2023. Työsuhde on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa

Yleisötyön amanuenssin vastuualueena on museon opetus- ja yleisötyön kehittäminen ja toteuttaminen. Tavoitteena erityisesti kulttuurikasvatussuunnitelman mukaisen ohjelman toteuttaminen, paikallisen kulttuuriperinteen vahvistaminen, hyödyntäminen ja tallentaminen eri-ikäisten yleisöjen ja yhteisöjen kanssa eri puolilla kuntaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy museoaineita (esimerkiksi arkeologia, kansatiede, kulttuurihistoria, historia, taidehistoria tai museologia) sekä riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä oma-aloitteista työotetta.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja Tuusulan kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2736,02 e/kk. Työaika on 36,25 h/vko.

Lisätietoja antaa kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen, 040 314 3456, ulla.kinnunen@tuusula.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 23.5.2022 klo 16.00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat. Haastattelut suoritetaan touko-kesäkuun vaihteessa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen, 040 314 3456, ulla.kinnunen@tuusula.fi.

Rekommenderade jobb