ylihammaslääkäri (112001)

Tule vireään työyhteisöömme kehittämään tuloksellista suun terveydenhuoltoa.
Hammashoitola toimii yhdessä toimipisteessä. Hammashoitolassa työskentelee 9 hammaslääkäriä, 5 suuhygienistä, 11 hammashoitajaa ja 1 välinehuoltaja. Oikomishoidon tiimissämme on ollut osa-aikainen erikoishammaslääkäri hammashoitajien lisäksi. Kirurgin palveluita hammashoitolassa on ollut 2-3 kertaa kuukaudessa. Arkipäiväpäivystys on omana toimintana. Muusta päivystyksestä vastaa keskussairaalan Akuutti24.
Ylihammaslääkäri vastaa yksikkönsä taloudesta ja toiminnan kehittämisestä yhdessä henkilöstönsä kanssa, sekä ylihammaslääkärin työhön sisältyvistä hallinnollisista tehtävistä. Ylihammaslääkäri toimii hammaslääkäreiden sekä hoitotyön palveluesimiehen esimiehenä. Myös kliinistä työtä on mahdollisuus osa-aikaisesti tehdä.

Kaupungin yksityishammaslääkäreiden kanssa yhteistyömme on ollut sujuvaa. Koulutusmahdollisuutemme ovat erinomaiset ja työaikamme joustava. Terveyskeskuksessamme on käytössä LifeCare- potilastietojärjestelmä ja hammaskuvaukset on digitalisoitu. Hammashoitolassa on oma OPTG:n ja kallolateraalin kuvausmahdollisuus. Kehitämme suun terveydenhuollon toimintaa yhteisöohjautuvuuden avulla.

Kelpoisuusvaatimuksina virkaan on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys, sekä riittävän hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työssä tarvitaan hyvää henkilöstöjohtamista. Arvostamme johtamiskokemusta.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme myös tartuntalain § 48 edellyttämää suojaa potilas- ja asiakastyössä. Käytössämme on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

johtava ylilääkäri Kirsi Timonen: 050 3233627, kirsi.timonen@heinola.fi sekä palveluesimies Satu Lahnalahti: 050 3689810, satu.lahnalahti@heinola.fi

Terveyspalvelut, suun terveydenhuolto
Osoite: Reumantie 2 A, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.