Ylihoitaja, kuvantamisen vastuualue - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Ylihoitaja, kuvantamisen vastuualue

Haemme SataDiag kuvantamisen ylihoitajaksi aktiivista, kehittämismyönteistä ja uusiin tuuliin positiivisesti suhtautuvaa henkilöä, jolla on laaja kokemus päivystyskuvantamistoiminnasta. SataDiagin kuvantaminen toimii Satakunnan alueella 9 eri toimipisteessä.

Ylihoitajana keskeisiin tehtäviisi kuuluu kuvantamistoiminnan kokonaissuunnittelu onnistunutta henkilöstöhallintoa toteuttaen. Kokonaissuunnittelua teet yhdessä esimiehesi, kuvantamisen ylilääkärin kanssa. Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamisen taitoja, yhteistyökykyä ja tavoitteellisuutta. Toivomme myös pitkäaikaista sitoutumista tehtävään ja valmiutta prosessiajatteluun. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta maakuntatasoista ajattelua ja oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveystieteiden maisterin tutkinto tai vastaava aikaisempi ylempi korkeakoulututkinto, tai hallintotieteiden maisterin tutkinto (sosiaali- ja terveyshallintotiede) sekä edellä mainittujen lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus ja kokemusta hallinnollisissa tehtävissä. Hakijan eduksi luetaan röntgenhoitajan tutkinto.

Valinnassa käytämme tarvittaessa tukena soveltuvuusarviointia.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satshp.fi

ylilääkäri Anne Sajanti, puh. 044 707 7440 tai
henkilöstöpäällikkö Liisa Nurmi, puh. 044 707 7203 tai
etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Liikelaitos SataDiag
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia ja lääkehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan