Ylihoitaja, Seututerveyskeskus

Seututerveyskeskus on Keski-Suomen kahdeksan kunnan ketterä perusterveydenhuollon organisaatio. Toimimme Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena vastaten 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Tuotamme lääkärin ja hoitajan vastaanottoja sekä lääkäripäivystystä, neuvolapalveluja, kouluterveydenhuoltoa, suun terveydenhuollon palveluja, mielenterveyspalveluja, akuuttia sairaalahoitoa ja kuntoutusta.

Ylläpidämme kunnissa terveydenhuollon lähipalveluja, joissa toteutuvat ihmisläheisyys, vaikuttavuus ja modernit toimintamallit. Tässä tavoitteessamme olemme onnistuneet hyvin. Erityisen ylpeitä olemme mm. määrätietoisesta palvelurakenneyhteistyöstämme kuntien kanssa, sähköisten palveluiden kehittämisestä sekä valtakunnallistakin mielenkiintoa herättäneestä perhekeskustoiminnastamme.

Haemme rautaista ammattilaista vastaanottotoiminnan ja sairaalahoidon

YLIHOITAJAKSI

Vastaanotot sijaitsevat kaikissa sopimuskunnissamme ja toimivat neljän eri lähiesimiehen alaisuudessa. Henkilöstöä on noin 130. Vastaanottotoiminnassa ollaan siirtymässä kohti omahoitajan koordinoimaa moniammatillista tiimityön mallia. Sairaalat tarjoavat lyhytkestoista sairaanhoitoa ja kuntoutusta ja ne sijaitsevat Keuruulla, Laukaassa ja Joutsassa. Sairaaloissa henkilöstöä on yhteensä noin 100 ja lähiesimiehiä kolme.

Ylihoitajana johdat vastaanottotoiminnan ja sairaalahoidon hoitotyötä ylilääkärin työparina. Vastaat oman alueesi toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä sekä hoitotyön kehittämisestä yhteistyössä moniammatillisen henkilöstön kanssa, Seututerveyskeskuksen strategiaan pohjautuen. Tärkeinä kumppaneinasi toimivat oman henkilöstösi lisäksi terveysneuvonnan ylihoitaja ja seututerveyskeskuksen toimitusjohtaja sekä koko hallinnon tiimi https://www.seututk.fi/fi-FI/Seututerveyskeskus/Toimisto.

Työyhteisössämme arvostamme innovatiivisuutta, tiimityötä sekä motivointi- ja viestintätaitoja. Sinun tulee olla avoin ja pärjätä hyvin erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Moniammatilliselta työyhteisöltämme saat tukea tehtävässäsi onnistumiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen hoitotyönjohtajan tehtäväkentän, hyvän perehdytyksen, koko hallinnon tiimin vahvan tuen työhösi ja hyvät verkostot sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseen kohti uudistuvia sote -palveluja.

Kelpoisuusehtona virassa on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyys. Edellytämme myös aiempaa kokemusta johtamistehtävistä.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tervetuloa joukkoomme!

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Toimitusjohtaja Eva Pihlamaa-Tuononen
eva.pihlamaa-tuononen@seututk.fi
p. 050 567 2920

Keski-Suomen Seututerveyskeskus
Osoite: Hoitajantie 4, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats