Ylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiiri

Ylilääkäri

Lapin sairaanhoitopiiri on inhimillisesti tehokas kuntayhtymä, jonka palveluksessa on 2000 työntekijää. Jäsenkuntien alueella asuu 118 000 asukasta. Kansainvälisyys, matkailu sekä saamen kieli ja kulttuuri tekevät toimintaympäristöstämme ainutlaatuisen. Yhteistyö erityisvastuualueen ja terveyskeskusten kanssa on toimivaa ja sairaalamme on haluttu erikoistumispaikka. Strategiamme mukaan Lapin keskussairaala on tulevaisuudessakin pohjoisen alueen päivystävä sairaala.

Haemme medisiinisen hoidon tulosalueelle sisätautien erikoisalojen

YLILÄÄKÄRIÄ

johtamaan ja kehittämään sisätautien erikoissairaanhoitoa tulosyksikön johtajana.
Sairaalan laajennus, joka aloitetaan 2019, mahdollistaa ja edellyttää toimintojen kehittämistä myös sisätautiklinikalla. Samalla kehitämme vahvasti myös erikoislääkärikoulutusta. Laajan päivystyksen velvoitteiden huolehtiminen lappilaisten ja suurten matkailijajoukkojen tarpeisiin on suurimpia haasteitamme tulevien vuosien muutoksissa.

Erikoislääkärin virkoja sisätautiklinikassa on 17. Kaikki erikoisalat ovat edustettuina. Sairaansijoja klinikassa nykyisin on 62. Näihin sisältyy nelipaikkainen CCU. Lisäksi klinikassa toimii kardiologinen toimenpideyksikkö (Sydänpaja) ja dialyysiosasto.

Ylilääkärin viran kelpoisuusehtona on soveltuva erikoislääkärin pätevyys ja riittävä työkokemus. Johtamiskoulutus sekä kokemus esimiestehtävistä ja kehittämistyöstä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää luonnollisesti hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen perusteella. Palkka-asioissa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta;
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 20.6.2019 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtajaylilääkäri Jukka Mattila, 050 572 6277. Sähköpostitse jukka.mattila@lshp.fi.

Rovaniemellä 24.5.2019
Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Johtajaylilääkäri Jukka Mattila, 050 572 6277, jukka.mattila@lshp.fi

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Medisiininen hoito
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 2000 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan