Ylilääkäri

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 30.9.2020 klo 15.00 mennessä

YLILÄÄKÄRIN VIRKA (lastentaudit)

Lapin keskussairaalan, "Pohjoisen päivystävän sairaalan", lastentautien yksikössä on avoinna ylilääkärin virka. Sairaala palvelee noin 120 000 hengen sairaanhoitopiiriä sekä toista miljoonaa vuosittaista turistia.

Suomen toisena lastensairaalana aloittanut yksikkömme jatkaa innovatiivisten perinteiden hengessä. Kehitämme hoitotapoja aktiivisesti ja tutkimuksella tukien. Vaalimme miellyttävää työilmapiiriä, ja koulutusmyönteisyys kuuluu keskeisenä toimintamme periaatteisiin. Tuemme johtamista ja tarjoamme sinulle monipuolisen perehdytyksen ja mahdollisuuden yksilötyönohjaukseen. Johtamassasi tulosyksikössä on yhdeksän lastentautien ja kaksi lastenneurologian erikoislääkärin virkaa.

Vilkkaana yliopistokaupunkina Rovaniemi tarjoaa erinomaiset koulutus- ja opiskelumahdollisuudet sekä monipuoliset puitteet harrastuksille ja vapaa-ajan vietolle keskellä Lapin upeaa luontoa. Ilmapiiri on lappilaiseen tapaan mukavan rento lisäten viihtyvyyttä niin työssä kuin vapaallakin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus erikoislääkärinä. Hakijalta odotetaan hyvää yhteistyökykyä ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antavat ylilääkäri Pekka Valmari, 040 164 9315, pekka.valmari@lshp.fi ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213, katja.hameenoja@lshp.fi.


Rovaniemellä 11.9.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Pekka Valmari, 040 164 9315, pekka.valmari@lshp.fi ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213, katja.hameenoja@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Operatiivinen hoito
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 2000 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!