TT Botnia Oy hakee ylilääkäriä

Ylilääkärinä osallistut yhtiön johtoryhmätyöskentelyyn ja yhdessä toimitusjohtajan kanssa vastaat työterveyshuollon asiakaslähtöisten ja laadukkaiden palveluiden kehittämisestä yhteistyössä muun henkilöstön ja yhteistyötahojen kanssa.

Toimit työterveyslääkärien esimiehenä ja johdat yhtiön lääketieteellistä toimintaa. Työtehtävät jakaantuvat hallinnolliseen ja kliiniseen potilastyöhön erikseen sovitusti. Sähköiset järjestelmämme mahdollistavat myös etätyön.

Toivomme sinulta alan lainsäädännön hyvää tuntemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Ylilääkärin tehtävä edellyttää työterveyshuollon erikoislääkärin tutkintoa ja hyvää yleislääketieteellistä osaamista sekä toisen kotimaisen kielen erinomaista hallintaa ja toisen tyydyttävää hallintaa.

Yhdessä lähes sadan hengen terveysalan ammattilaisen kanssa muodostamme osaavan ja energisen työyhteisön ja toteutamme moniammatillista työterveysyhteistyötä suurella sydämellä. Laaja-alainen toimipisteverkostomme antaa erinomaiset mahdolliset verkostoitua alueiden toimintaan.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi 30.9.2021 mennessä osoitteeseen timo.ylilauri@ttbotnia.fi.
Tehtävään voi esittää palkkatoivomuksen. Hakemuksia käsitellään koko hakuajan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa TT Botnia Oy, toimitusjohtaja Timo Ylilauri,
timo.ylilauri@ttbotnia.fi tai gsm. 044 796 6180.

Lisätietoja

TT Botnia Oy

TT Botnia Oy on uusi kuntien ja kuntayhtymien omistama laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio. Toimimme 17 eri toimipisteessä Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella ja käytössämme on niin perinteiset kuin modernit digipainotteiset työskentelymallit ja sähköiset järjestelmät. Olemme Turun yliopiston lääketieteellisten tiedekunnan työterveyshuollon erikoisalan koulutuspaikka ja toimimme myös merimiesterveyskeskuksena. Tule mukaan joukkoomme kehittämään vaikuttavia ja asiakaslähtöisiä työterveyshuollon palveluja kanssamme. Lisätietoja toiminnastamme ja yrityksestämme; www.ttbotnia.fi


Osoite: Pitkäkatu 35, 65100 Vaasa

Rekommenderade jobb