Skip to main content
test
Ylilääkäri - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa on haettavana 30.12.2022 klo 15 mennessä yksi (1) ylilääkärin viransijaisuus mielenterveys- ja päihdepalveluissa ajalle 7.12.22-22.5.2023. On mahdollista, että sijaisuus jatkuu pidempään.
1.1.2023 alkaen sijaisuus siirtyy Etelä-Savon hyvinvointialueen alaisuuteen, mutta työ jatkuu Pieksämäen mielenterveys- ja päihdepalveluissa samalla työnkuvalla.

Työnkuvaan kuuluvat ylilääkärin tehtävät mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Suurin osa työajasta kuluu kliinisessä työssä mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Lääkäreitä yksikössä on n. kolme (3), ylilääkäri mukaan lukien.

Hallinnolliset tehtävät sisältävät mm. työryhmän ohjausta ja kehittämistyötä. Pieksämäen mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat aiemmin toimineet aluesairaalan psykiatrian poliklinikkana, mikä näkyy edelleen psykiatriaan painottuvana työnkuvana ja potilasmateriaalissa. Työajat ovat joustavasti sovittavissa sekä lähi- että etätyöhön, jolloin työssä käyminen kauempaakin, esimerkiksi Kuopiosta käsin on helposti järjestettävissä.

Meillä huolehditaan lääkäreiden työhyvinvoinnista muun muassa varaamalla potilaan kohtaamiseen riittävästi aikaa. Pieksämäen terveyskeskus onkin lääkäreiden keskuudessa pidetty työpaikka. Nuori Lääkäri yhdistyksen koulutuspaikkakyselyssä 2019 Pieksämäen terveyskeskus sai täydet viisi tähteä ja sijoittui valtakunnallisesti kyselyssä toiseksi.

Pieksämäen mielenterveyspalveluissa on mahdollista suorittaa myös psykiatrian erikoistumispalveluita kuusi kuukautta (6kk) yliopistosairaalan ulkopuolisena palveluna. Myös päihdelääketieteen erityispätevyyden palveluiden suorittaminen sovittavissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta psykiatrian alan lääkärin tehtävistä.

Sijaisuuteen valitulta edellytetään Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet . Psykiatrian erikoislääkärin pätevyys tai päihdelääketieteen erityispätevyys katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot ovat KVTES:n ja kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaiset ja palkkaus paikallissopimuksen mukainen. Viikkotyöaika on 38,25 tuntia. Edellytämme tartuntatautilain § 48 ja 48 a mukaista rokotesuojaa.
Pieksämäen kaupunki on savuton kunta.

Hakemus, johon liitetään CV, lähetetään Kuntarekry.fi -palvelun kautta, johon pääsee kotisivuillamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Heidi Sipilä 30.11.22 saakka p. 050 598 5623,
johtava ylilääkäri Harri Makkonen p. 044 368 6710.
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Perusturva

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa.

Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää.

Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille. Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.

Paikkakunnalle muuttaville on runsaasti tarjolla sekä vuokra- että omistusasuntoja. Lisäksi voimme yhteistyössä TE-palveluiden kanssa tukea puolisosi työpaikan etsimistä. Lisätietoja tästä kaija.heiskanen@pieksamaki.fi


Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Rekommenderade jobb