Ylilääkäri, geriatria - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Ylilääkäri, geriatria

Oletko Sinä etsimämme geriatrisesta työstä kiinnostunut lääkäri ylilääkäriksi geriatriselle vastaanotolle?

Tehtävänäsi on kehittää geriatrista vastaanottotoimintaa osana Essoten vanhuspalveluita sekä työskennellä kliinisessä työssä. Essoten kuntayhtymän geriatrian vastaanotto tuottaa geriatrian erikoislääkäripalveluita Essoten seitsemän omistajakunnan alueella. Geriatrian vastaanotto kuuluu Essoten vanhus- ja vammaispalvelujen vastuualueeseen.

Tarjolla on monipuolista vastaanottotyötä Essoten alueen ikäihmisten parissa, joilla on muistisairauksia ja muita geriatrisia haasteita. Työtä tehdään lääkäri -hoitaja työparina moniammatillisesti (lääkäri, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, sosiaalityöntekijä). Geriatrin vastaanotto antaa geriatrin konsultaatioita sairaalan kaikille yksiköille tarpeen mukaan. Geriatri tekee tiivistä yhteistyötä muun muassa kotihoidon kanssa. Neurologit huolehtivat työikäisten potilaiden muistisairauksien diagnostiikasta ja hoidosta.

Vastaanotto toimii Mikkelin keskustassa monitoimijakeskuksessa Omatorilla yhtenä erikoissairaanhoidon poliklinikkana. Vastaanotolla tehdään yli 70-vuotiaille Essoten alueen kuntalaisille lääkärin/muistihoitajan lähetteellä muistisairauksien diagnostiikkaa, hoidon aloituksia sekä alkuvaiheen hoidon seurantaa. Geriatrian vastaanotto tarjoaa vastaanotto- ja etäpalveluita, konsultaatioita ja koulutusta Essoten alueella.

Tehtävään valitun on mahdollista työskennellä myös ikäihmisten kodeissa ja palvelutaloissa sekä jaksohoitoyksiköissä että akuuttigeriatrian yksikössä. Työn sisältöä on mahdollista räätälöidä kiinnostuksen ja työkokemuksen mukaan vaihtelevaksi.

Uudelle lääkärille tarjoamme hyvän seniorituen ja kokeneemmalle kollegalle mahdollisuuden olla kehittämässä uusia toimintatapoja. Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia, mutta toivomme, että aloitat mahdollisimman pian.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaisesti. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Kelpoisuusvaatimuksena geriatrian erikoislääkärin virkaan on oikeus harjoittaa ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994) sekä erikoislääkärin pätevyys geriatriassa. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Ylilääkäri Päivi Jokela, puh. 040 359 7293, kehittämispäällikkö Pirjo Ihalainen, puh. 044 351 6615, sairaanhoitaja Jaana Parkkonen, puh. 040 359 6929, sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 21, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan