Ylilääkäri, geriatria, Lahti

Ansök senast  27.6.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme ylilääkäriä geriatrian poliklinikalle vakituiseen virkasuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Geriatrian poliklinikalla on muistipoliklinikka ja ikäihmisten poliklinikka. Yksikkö järjestää ryhmämuotoisia ensitietopäiviä muistisairausdiagnoosin saaneille ja heidän läheisilleen. Yksikössä tehdään myös konsultaatio-, koulutus- ja kehittämistyötä.
Geriatrian poliklinikalla on Salpausselän kuntoutussairaalassa Lahdessa toimivan poliklinikan lisäksi omat toimipisteet Nastolassa, Orimattilassa, Asikkalassa ja Heinolassa. Poliklinikalla työskentelee ylilääkärin lisäksi geriatrian erikoislääkäreitä sekä muistihoitajia ja muistikoordinaattoreita.

Ylilääkärinä olet geriatrian poliklinikan ja kuntoutussairaala Jalmarin muistisairauksien osaston J20 lääkäreiden esihenkilö. Sinun on mahdollista kehittää näiden yksiköiden toimintaa ja yhteistyötä Päijät-Hämeen keskussairaalan vanhuspsykiatrian sekä neurologian kanssa. Olet tarvittaessa geriatriaan erikoistuvien lääkäreiden seniorilääkäri.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- mahdollisuuden etätyöhön
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa, Kouvolasta puolessa tunnissa. Autoillen matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen sekä geriatrian erikoislääkärin pätevyyden ja luvan toimia itsenäisesti lääkärin tehtävissä. Edelleen vaatimuksena on hyvä suomen kielen taito ja aikaisempi kokemus esihenkilötehtävistä. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta. Virassa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja. Ikääntyneiden kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023 28§).

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Läs mer

https://paijatha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

Tulosaluejohtaja Merja Valjakka-Heimola

Puh. 050 398 7647

merja.valjakka-heimola@paijatha.fi

Ylilääkäri Marianne Wallin

Puh. 044 416 3656

marianne.wallin@paijatha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Läs om arbetsgivare