test

Ylilääkäri, geriatrian vastaanotto, Mikkeli

Hakuaika päättyy  15.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee ylilääkäriä geriatriselle vastaanotolle toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen keskussairaalaan Mikkelin yksikköön 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ylilääkärinä toimit Etelä-Savon hyvinvointialueen geriatrisen avovastaanoton vastaavana lääkärinä ja yksikössä toimivien lääkäreiden lähiesihenkilönä. Vastaat geriatrisen vastaanoton moniammatillisesta toiminnasta yhdessä yksiköiden muiden ammattiryhmien esihenkilöiden kanssa. Vastaanotto sisältää muistivastaanottoa ja toimintaa on tarkoitus laajentaa geriatristen potilaiden ennalta ehkäisevään ja koordinoitavaan työhön. Toiminnan laadukas koordinointi, vaikuttavuuden kehittäminen ja prosessien toimivuus sekä hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeää. Hallinnollisiin tehtäviin on varattu työaikaa noin 40-60 %.

Arvostamme palvelevaa johtamista, luovaa ongelmanratkaisukykyä, innostavaa asennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Geriatrian erikoislääkärikouluttajaoikeudet katsotaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä itsereflektion taitoja ja motivaatiota oppia uutta. Uskallat haastaa totuttuja toimintatapoja, kokeilet rohkeasti uutta ja tarvittaessa myös uudelleen arvioit toimintaasi. Teet itsestäsi helposti lähestyttävän ja käyt aktiivista dialogia työyhteisössäsi.

Tarjoamme sinulle perusasioiden kuten hyvän palkan, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi monipuolisen ylilääkärin työnkuvan ja hyvän, kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi. Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta. Halutessasi voit kuitenkin osallistua hyvinvointialueen yle-päivystyksiin.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Tulevaisuudessa panostus talon sisäiseen koulutukseen lisääntyy.

Arvostamme henkilökuntaamme ja käytössämme onkin palkan lisäksi erilaisia työsuhde-etuja jopa 1000 euroa/kk. Voit itse valita eduista elämäntilanteeseesi sopivat mm. asuntoetu, lounasetu, liikunta-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointietu. Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan virkaan ottaa määräaikaisesti hallinnollista kokemusta omaava laillistettu lääkäri.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa ylilääkäri, palvelupäällikkö Anna-Sofia Simulalta, puh. 040 129 4676, anna-sofia.simula@etelasavonha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan