Ylilääkäri, Geropsykiatria

Ansök senast  20.6.2024 14:00

Haettavana Geropsykiatrian ylilääkärin virka HYVAEP Mielenterveys- ja riippuvuushoidon palveluyksikössä.

Geropsykiatrian ylilääkärin virka Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Mielenterveys- ja riippuvuushoidon palveluyksikössä 1.7.2024 alkaen

Geropsykiatrian yksikkö koostuu geropsykiatrian poliklinikka- ja osastotoiminnoista, jotka sijaitsevat Seinäjoen keskussairaalan Y-osassa.

Geropsykiatrian ylilääkärin työnkuvaan kuuluu ikäihmisten psykiatrisen erikoissairaanhoidon tasoisten palvelujen kehittäminen ja niiden tuottamisen johtaminen Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Viran kelpoisuusehtoina psykiatrian erikoislääkärin tutkinto, aiempi työkokemus ja hyvä osaaminen geropsykiatrian alueelta. Eduksi katsotaan hyvät yhteistyötaidot.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään sopimuksen mukaisesti

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue.

Kontaktuppgifter

Antero Lassila, Mielenterveys- ja riippuvuushoidon vs palveluyksikköjohtaja

050 474 4158

antero.lassila@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare