Ylilääkäri, ihotaudit

Meitä on jo 3600 - liity sinäkin osaavaan joukkoomme! Satasairaala on laajan päivystyksen opetussairaala. Sairaanhoitopiirin alueen väestöpohja on noin 220 000 asukasta.

Etsimme joukkoomme aktiivista ja yhteistyötaitoista ihotautien ylilääkäriä vakinaiseen virkaan Satasairaalaamme Poriin. Ihotautien poliklinikkatoimintamme on monipuolista ja innostavaa. Ihotautiklinikalla työskentelee ylilääkärin lisäksi kaksi erikoislääkäriä vakituisessa virkasuhteessa ja erikoistuva lääkäri määräaikaisessa virkasuhteessa.

Erikoislääkärin viran kelpoisuusvaatimuksena on ihosairauksien erikoislääkärin oikeudet. Hallinnon kokemus katsotaan eduksi.

Palkkauksesta ja joustavasta työajasta voimme sopia.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Haasteltavilta tarkistetaan alkuperäiset todistukset. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta http://www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

vastuualuejohtaja Jukka Korpela,
Konservatiivinen hoidon vastuualue
puh. 044 707 7990,
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sairaanhoidon toimialue, Konservatiivisen hoidon vastuualue
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.