Ylilääkäri, kehitysvammapoliklinikka

Ansök senast  17.6.2024 23:59

Tule Etelä-Karjalaan kehitysvammapoliklinikan ylilääkäriksi Lappeenrantaan 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kehitysvammapoliklinikka on erikoissairaanhoidon moniammatillinen poliklinikka, johon tullaan lähetteellä siinä vaiheessa, kun kehitysvammadiagnoosi on jo tehty. Kliininen työ ylilääkärillä painottuu täysi-ikäisten kehitysvammaisuuden erityiskysymyksiin. Moniammatilliseen työryhmään kuuluvat lääkäreiden lisäksi: erityishuollonohjaaja, lasten kuntoutusohjaaja, osa-aikainen autismiohjaaja, psykologi, toiminta-, puhe- ja fysioterapeutti sekä toimistosihteeri.

Lisäksi työpanostasi kaivataan kuntoutus- ja tutkimusosasto Tutkan lääkärin tehtävissä. Tutka on 5 paikkainen osasto, joka on tarkoitettu täysi-ikäisille haastavasti käyttäytyville kehitysvammaisille. Myös siellä on ammattitaitoinen moniammatillinen henkilöstö. Yksikössä on kaksi lääkärinvirkaa, joista toinen on vakituisesti täytetty ja toinen, ylilääkärin virka, avautuu nykyisen viranhaltijan jäädessä eläkkeelle. Saat työssäsi niin kollegiaalista kuin moniammatillisen tiimin tukea.

Kannustamme myös lääkäreitä jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja työnantajana EKHVA on sitoutunut koulutuksen tukemiseen. Autamme myös mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon hankkimisessa. Lisäksi käytössämme on erilaisia työsuhde-etuja liikunnan, kulttuurin, hyvinvoinnin saralla.

Voit lukea nykyisen, eläköityvän kehitysvammaylilääkärin Leena Suomalaisen työstä lisää täältä: https://www.ekhva.fi/2024/05/merkittava-tekija-hyvassa-tyoryhmassa/

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla (yleislääketiede, psykiatria, neurologia yms.). Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely


Läs mer

http://www.ekhva.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja ylilääkäri Leena Suomalainen 040-651 5901 tai lääkäri Tiina Prants 0400-157 531 tai e-mail etunimi.sukunimi@ekhva.fi . Jätäthän puhelimeen soittopyynnön, ellemme pysty vastaamaan välittömästi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Läs om arbetsgivare