Ylilääkäri, kirurgia

Tule Satasairaalaan
KIRURGIAN YLILÄÄKÄRIKSI

Haemme ylilääkäriä johtamaan ja koordinoimaan pehmytkirurgian kokonaisuutta, joka muodostuu gastrokirurgian, urologian, plastiikkakirurgian sekä rintaelin- ja verisuonikirurgian erikoisaloista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän osaavien ammattilaisten joukossa. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet tutkimustyön tekemiseen.

Satasairaala on laajan päivystyksen keskussairaala.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on erikoislääkärin pätevyys kirurgian erikoisalalla.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Vastuualuejohtaja Sari Sjövall
puh. 044 707 7215
vs. vastuualuejohtaja Merja Lähteenmäki
puh. 044 707 7484

Kirurgian vastuuyksikkö
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.