Skip to main content
test
Ylilääkäri: kliininen neurofysiologia, Joensuu (id6666) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN KESKUSSAIRAALAAN TÖIHIN!

Siun sote on perustettu jo 2017, joten hyvinvointialueen aloittaminen on meillä jouhevaa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Pohjois-Karjalassa myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat kohdillaan.

Siun sotessa on haettavana 19.10.2022 mennessä YLILÄÄKÄRIN virka, Kliinisen neurofysiologia

Kliinisen neurofysiologian ylilääkärin virka sijaitsee kuvantamiskeskuksen kliinisen fysiologian ja neurofysiologian yksikössä. Sairaalamme sijaitsee vilkkaassa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. luonnossa liikkumisen ja muun liikunnan suhteen. Kulttuurin harrastajallekin löytyy runsaasti erilaista tarjontaa. Laajan päivystyksen sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista.

Haemme ylilääkäriä Siun soten kuvantamiskeskukseen kliinisen fysiologian ja neurofysiologian yksikköön, neurofysiologian erikoisalalle. Neurofysiologialla työskentelee ylilääkärin lisäksi kuusi (6) kokenutta sairaanhoitajaa / laboratoriohoitajaa. Tutkimuksia teemme n. 4800 /vuosi, joista n. 1600 kpl on magneettistimulaatiohoitoja. Osa ENMG-tutkimuksista on tuotettu ostopalveluina, samoin osa lausunnoista. Uutena ylilääkärinä voit vaikuttaa yksikön toiminnan kehittämiseen, sitä kautta pääset vaikuttamaan myös omaan työhösi. Mahdollistamme myös osittaisen etätyöskentelyn.

Tutkimusvalikoimamme on monipuolinen, koostuen EEG-rekisteröinneistä, ENG/ENMG-tutkimuksista, unitutkimuksista ja rTMS-hoidoista. Magneettistimulaatiohoitojen osalta teemme yhteistyötä psykiatrian klinikan ja kipupoliklinikan kanssa. Laitekantamme on ajanmukainen.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Virkaan vaaditaan kokemusta neurofysiologian erikoislääkärinä toimimisesta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.

Kysy lisätietoja: ylilääkäri Esa Kauppila p. 013 330 4633 esa.kauppila@siunsote.fi tai palvelupäällikkö Satu Rantala p.013 330 3131 satu.m.rantala@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 19.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6666
  • 19.9.2022 - 9.10.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb