Ylilääkäri, kotisairaala - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Tule luomaan Etelä-Karjalaan uutta kotisairaalaa. Johdettavanasi on ennakkoluuloton tiimi ammattilaisia, joilla on sama päämäärä.

Eksote haluaa olla kotisairaanhoidon edelläkävijä Suomessa, joka rohkeasti kehittää ja ottaa käyttöön uusia palveluja ja palvelumalleja sekä kehittää moniammatillista erikoisosaamista vahvalla otteella Etelä-Karjalaisten parhaaksi.

Kotisairaalan resurssina toimii jo olemassa oleva tehostetun kotisairaanhoidon ammattilaisten kokonaisuus. Kotisairaalaa tukevat liikkuvat päivystysyksiköt, joilla on käytössä uutta teknologiaa. Alueen ensihoitoyksiköt ovat tottuneet tukemaan osaltaan myös kiireettömiä päivystyksellisiä sairaalan ulkopuolisia palveluja. Toimintaa koordinoi ensihoidon tilannekeskuspäivystys, ammattilaisille suunnattu päivystyksellisten asioiden koordinaattori sekä kotisairaalan tilannekeskuspäivystys.

Kotisairaala toimii erikoissairaanhoidon ja avoterveydenhuollon rajapinnassa. Toiminnasta vastaavana lääkärinä vastaat kotisairaalaan otettavien potilaiden valinnasta. Myös kotisaattohoito kuuluu osana kotisairaalatoimintaan.
Tehtävä edellyttää joustavuutta, innovatiivisuutta ja kykyä yhteistyöhön erikoissairaanhoidon ja avoterveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Virkapohja voidaan räätälöidä toiveiden mukaiseksi myös ilman merkittävää hallinnollista vastuuta. Palkkaus on kilpailukykyinen.

Kelpoisuutena virkaan vaaditaan soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin tutkinto. Virassa on 6 kk koeaika.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Akuutin tulosyksikön ylilääkäri Pekka Korvenoja p. 040 139 0451, pekka.korvenoja@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb