Skip to main content
test
Ylilääkäri, koulu-ja opiskeluterveydenhuolto - Social-och hälsovårdssektorn

Tarvitsemme sinua avuksemme johtamaan koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäripalveluita.
Olet innostunut toimimaan motivoituneiden ja asiantuntevien lääkäreiden esihenkilönä.
Olet avoin ja innostunut uusien (innovatiivistenkin) toimintamallien kehittämisestä.
Haluat olla mukana helsinkiläisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisessä.


Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ylilääkärinä olet etulinjassa näkemässä helsinkiläisten lasten ja nuorten elämän kulkua. Suuri osa koululaisista ja opiskelijoista voi hyvin ja heidän oikeutensa lakisääteisiin koulu- ja opiskeluterveydenhuollon palveluihin tulee turvata. Valitettavasti kuitenkin lasten ja nuorten mielenterveydelliset haasteet ovat lisääntyneet ja tähän tarpeeseen koulu- ja opiskeluterveydenhuollonkin täytyy pystyä vastaamaan. Helsingin kaupungissa lasten ja nuorten mielenterveystyöhön panostetaan vahvasti. Tämä näkyykin viime vuonna toimintansa aloittaneessa lasten erityisvastaanotossa, josta saamme tukea lasten mielenterveysasioissa, kun oppilashuollon tarjoamat perustason toimet eivät enää riitä. Nuorten mielenterveyspalveluketju on vahvassa kehitysvaiheessa ja palvelujen vahvistaminen Helsingin kaupungissa on käynnissä.


Toimiessasi koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ylilääkärinä sinulla on tällä hetkellä työtoverina toinen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ylilääkäri, ja toimit johtavan ylilääkärin alaisuudessa. Sinulla on kunnia toimia tällä hetkellä noin 20 erittäin asiantuntevan ja motivoituneen lääkärin esihenkilönä. Teet tiivistä yhteistyötä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajien sekä opiskeluhuollon muiden toimijoiden kanssa. Lisäksi neuvolan, lasten erityisvastaanoton ja lastentautien ylilääkärit ovat läheisiä työtovereitasi.
Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja etsimme toimivia ratkaisuja edellä mainittujen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon tehtävien toteuttamiseksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehto:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.


Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen hallinnollisista ja johtamistehtävistä sekä esihenkilötehtävistä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Keskitetyt palvelut/Koulu-ja opiskeluterveydenhuollon lääkärit
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-500-22
  • 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 9.9.2022 - 3.10.2022 16:00
  • KuntaLääkäritHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava ylilääkäri Anna Nikula,
040 6350790,
anna.nikula@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Keskitetyt palvelut/Koulu-ja opiskeluterveydenhuollon lääkärit

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Rekommenderade jobb