Ylilääkäri (kuntoutustutkimusyksikkö)

ESSOTE hakee ylilääkäriä vakinaiseen virkasuhteeseen kuntoutustutkimusyksikköön 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluvat vaativat työkyvynarviointi- ja kuntoutustutkimukset terveydenhuollon, vakuutusyhtiöiden ja erikseen sovittavien tahojen lähetteiden pohjalta. Työ sisältää myös vaikeavammaisten asiakkaiden lääkinnällisen kuntoutuksen tarpeen arviointia, kuntoutussuunnitelmien laatimista ja verkostotyötä. Kuntoutusylilääkäri toimii alueellisen apuvälineyksikön vastaavana lääkärinä.

Työhön kuuluu toiminnan ja palvelujen jatkuva kehittäminen yhteistyössä kuntoutustutkimusyksikön oman tiimin ja Essoten muiden yksiköiden kanssa. Tavoitteenamme on kehittää ja yhtenäistää asiakkaiden kuntoutuspalvelujen prosesseja sujuviksi ja vaikuttaviksi läpi Essoten eri palvelualueiden.

Kuntoutustutkimusyksikön tiimiin kuuluu kuntoutussuunnittelija, kuntoutuspsykologi sekä eri erikoisalojen kuntoutusohjaajat. Kuntoutustutkimusyksikkö kuuluu Essoten kuntoutuksen palvelualueeseen ja esimiehenäsi toimii kuntoutuksen palvelualuejohtaja.

Tehtävänäsi on toimia Essotessa lääkinnällisen kuntoutuksen edustajana kuntoutusta koskevissa asioissa. Toimit myös Essoten edustajana kuntoutuksen valtakunnallisessa ja alueellisessa yhteistyössä, suunnittelussa ja koordinoinnissa.

Toivomme Sinun olevan kehittämismyönteinen, joustava, yhteistyökykyinen ja työhösi innostunut.

Palkkaus perustuu Lääkärisopimukseen.

Kelpoisuutena virkaan on soveltuva erikoislääkärin tutkinto terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaisesti sekä lupa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Kuntoutuspalvelujen johtaja Riikka Juhakoski, puh. 044 351 9661, riikka.juhakoski@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!