test

Ylilääkäri, Lapuan sote-keskus

Ansök senast  12.1.2024 14:00

Palvellen parasta - vierelläsi, kun tarvitset!

Perustason palveluita vahvistaaksemme haemme joukkoomme ylilääkäriä, joka toimii lähiylilääkärinä Lapuan sote-keskuksessa (alkusijoituspaikka).

Hyvinvointialueella on kahdeksan sote-keskusta. Lapuan sote-keskuksessa on 10 lääkärin virkaa. Vastaanottopalvelut, kiirevastaanotto, akuuttiosasto sekä lisäksi muita perustason sote-palveluita toimii samoissa tiloissa. Kiirevastaanotto on tällä hetkellä pääsääntöisesti ulkoistettu. Lähiylilääkärin tehtäviin kuuluu kliinisen työn lisäksi sote-keskuksen arjen toiminnasta vastaaminen. Lisäksi hän osallistuu sote-keskuksen ja lähiterveyspalvelujen kehittämiseen. Joustavasta työnkuvasta voidaan sopia.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuoltolain ammattihenkilöstöstä annetussa laissa säädetty 559/94 laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Lääkärien virka-ja työehtosopimuksen (LS) sekä paikallisten sopimusten mukaisesti. Virka-ajan ja kiirevastaanoton ja lisätyön palkkauksemme on "oikialla etelä-pohojalaasella tasolla". Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitulta edellytetään hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

HYVAEP on savuton työpaikka.

Hakuaikaa jatkettu esihenkilön päätöksellä 12.1.2024 saakka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Palvelualuejohtaja Pauliina Pippola
Puh. 050 474 3179
Vs. palvelualuejohtaja Leena Mäkirintala
Puh. 044 754 1669
Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Läs om arbetsgivare