test
Ylilääkäri Nortamon Perhekeskus - Rauman kaupunki

Haemme ylilääkäriä vakituiseen virkaan Nortamon Perhekeskukseen.

Tarjoamme monipuolista työtä terveyspalvelujen Nortamon Perhekeskuksessa modernissa koko ajan kehittyvässä organisaatiossa. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa mukavassa työympäristössä. Pääset myös kehittämään toimintojamme sosiaali- ja terveydenhuollon alati muuttuvassa kentässä. Työyhteisömme osaaminen on monipuolista ja meillä on hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet.

Kehitämme Rauman sosiaali- ja terveystoimialalla toimintoja ja sopeutamme hallintoa sen pohjalta. Arvostamme yhteistyötaitoja, esimies- ja johtamiskokemusta sekä intoa ja valmiutta kehittää toimintoja. Virkaan sisältyy lääkärikouluttajan tehtäviä ja kliinistä työtä toivomallasi osa-alueella.

Meillä on paikallisesti sovittu kilpailukykyinen palkka, muut työehdot virkaehtosopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva Suomessa laillistettu erikoislääkärin oikeus. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Virkaan valitun on kuukauden sisällä viran vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Viran täyttöön liittyy kuuden (6) kuukauden koeaika.

Nortamon Perhekeskuksessa työskentelee noin 70 sosiaali- ja terveysalan eri ammattilaista. Perhekeskukseen kuuluvat neuvolat, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, psyykkisen tuen yksikkö, lapsiperheiden sosiaalipalvelut, lasten ja nuorten vastaanotto, perheoikeudelliset palvelut sekä perustason kuntoutustoiminta. Lääkärin työ perhekeskuksessa on tiimityötä osana terveydenhuollon moniammatillista hoitoketjua. Olemme kehittämis- ja koulutusmyönteinen työyhteisö.

Nortamon Perhekeskus on saanut perheystävällisen työpaikan diplomin eli työpaikalla pyritään mahdollistamaan työelämän ja muun elämän yhteensovittaminen mahdollisimman joustavasti.

Toimita hakemuksesi 13.12.2021 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisesti (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Hannu Nordqvist puh.044 403 5190, sähköpostilla hannu.nordqvist@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut, Nortamon Perhekeskus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista noin 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Nortamonkatu 30, 26100 Rauma

Rekommenderade jobb