Ylilääkäri - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Ylilääkäri - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Kiinnostaisiko työskennellä Suomen suurimmassa keskussairaalan sydänyksikössä lähellä pääkaupunkiseutua?

Haemme KARDIOLOGIAN YLILÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan sisätautien klinikkaan Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään, keskussairaalaan Lahteen.

Kardiologian toimintamme on mittavaa ja monipuolista. Meillä työskentelee 11 kardiologia ja 2-3 erikoistuvaa lääkäriä. Vuonna 2016 valmistuneessa sydänkeskuksessamme on sydäntoimenpideyksikkö ja poliklinikka, lisäksi kardiologiaan kuuluu sydänvalvonta ja vuodeosasto. Toimenpidemäärämme ovat keskussairaaloista korkeimmat: viime vuonna teimme 1600 koronaariangiografiaa, 900 pallolaajennusta, 400 tahdistinasennusta ja 260 katetriablaatiota. Hoidamme päijäthämäläisten lisäksi muualta tulevia potilaita. STEMI-potilaat hoidetaan invasiivisesti kellonajasta riippumatta.

Kardiologian ylilääkärinä johdat ja koordinoit kardiologisen hoidon kokonaisuutta. Työssäsi keskeistä on myös kehittää toimintaamme vastaamaan tulevia haasteita. Teemme yhteistyötä yhtymän muiden toimijoiden kuten avoterveydenhuollon, päivystysyksikön, muiden erikoisalojen sekä erva-alueen toimijoiden kanssa. Ylilääkärinä osallistut kardiologian kliiniseen toimintaan oman pätevyytesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän keskussairaalassa, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä säännölliset koulutusmahdollisuudet. Vastaavasti odotamme innostuneisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä innovatiivisuutta ja halua kehittämiseen.

Arvostamme aiempaa hallinnon kokemusta ja tutkimuksellista osaamista. Talossa on tutkimuskoordinaattori ja -hoitajia sekä tutkimusmyönteinen ilmapiiri. Sairaalamme kardiologeista kuusi on väitellyt ja neljällä on dosentuuri.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä kardiologian erikoislääkärin pätevyyden. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Olemme osa Helsingin yliopistollista erityisvastuualuetta. Olemme jatkossakin laajan päivystyksen sairaala. Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Läs mer

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Sisätautien ylilääkäri Tuomo Nieminen
puh. 044 482 8752
tuomo.nieminen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Konservatiivinen tulosyksikkö, Sisätaudit, Sydänkeskus
Adress: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren