Ylilääkäri, radiologia

Varkauden sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 30.4.2020 klo 13.00 mennessä

RADIOLOGIAN YLILÄÄKÄRIN VIRKA

Ylilääkäri toimii Varkauden sairaalan röntgen- ja kuvantamisyksikössä. Viran kelpoisuusehtona on radiologian erikoislääkärin tutkinto.

Palkkaus on paikallissopimuksen mukainen. Kuopiosta Varkauteen on järjestetty arkipäivisin maksuton kuljetus.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Virkaa haetaan ensisijaisesti tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset skannattuina. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitetaan palvelualuepäällikkö Eija Ruotsalaiselle ja toimitetaan osoitteeseen Varkauden sosiaali- ja terveyskeskus, Ahlströminkatu 6, PL 208, 78201 Varkaus. Kuoreen merkintä: Radiologian ylilääkärin virka.


Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaanottopalvelujen palvelualuepäällikkö Eija Ruotsalainen, p. 044 444 2631
eija.ruotsalainen@varkaus.fi

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus

Varkauden kaupunki on ainutlaatuisen teollisuusperinnön rakentama kansainvälisen energiateknologiaosaamisen keskus Keski-Savossa, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.