Ylilääkäri, Sisätaudit

Haemme ylilääkäriä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin Sisätautien toimintayksikköön!

Sisätautien klinikassa on 20 erikoislääkäriä. Mielenkiintoista ja monipuolista työtä on lisäksi oppimassa 12 erikoistuvaa lääkäriä. Sairaalassamme on mahdollisuudet monipuoliseen lääkärin työhön ja koulutukseen, sekä talon sisäiseen, että ulkopuolisiin. Yhteistyö perusterveydenhuollon kanssa on mutkatonta. Sairaala on NLY:n arviossa 5 tähden koulutussairaala.

Invasiivista kardiologia kardiologiaa tehdään kahdessa angiosalissa ja STEMI-potilaat hoidamme virka-ajan ulkopuolella itse. Sisätautien poliklinikalla toimii potilasjärjestön kanssa yhdessä suunniteltu diabeteskeskus.

Sairaalassamme on mahdollisuus monipuolisen lääkärityön ja hallinnollisen työn lisäksi tehdä myös tieteellistä tutkimusta.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Haemme yksikköön idearikasta, sisätauteihin perehtynyttä ylilääkäriä. Tehtävänäsi tulee olemaan suunnitella, resursoida ja toteuttaa hoitoa yhdessä kokeneen tiimimme kanssa.

Arvostamme hallinto-ja johtamiskokemusta, yhteistyöhalua ja -kykyä sekä vahvaa ja monipuolista kliinistä kokemusta.

Kelpoisuusehtona virkaan on erikoislääkärin oikeudet sisätautien tai siihen liittyvällä erikoisalalla sekä kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja paikallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 6.11.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri, toiminta-aluejohtaja Matti Kotila
puh. 050 474 5807
matti.kotila(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sisätaudit
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki