Ylilääkäri, Sisätaudit

Uusi suunta - Uusi Elämä!
Ylilääkäriksi Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sisätautien toimintayksikköön!

Kaipaatko uusia haasteita? Meillä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on tarjota sinulle näköalapaikka niin sisätauteihin kuin lääkärin työn kehittämiseen laaja-alaisemmin valtakunnallisissa verkostoissa.

Etsimme yhteistyökykyistä ja sisätauteihin kuuluvalla erikoisalalla kliinisen kokemuksen omaavaa ammattilaista. Arvostamme hallinto- ja johtamiskokemusta - koulutusaktiivisena organisaationa mahdollistamme myös kouluttautumisen.

Seinäjoen keskussairaala Kyrkösjärven rannalla kaupungin kulttuurin ja metsien lenkkipolkujen äärellä tarjoaa innovatiiviselle sisätautien ylilääkärille mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä eläköitymisen vuoksi. Toimintamme kulmakiviä ovat korkeasti koulutetut, osaavat asiantuntijat, yhdessä tekeminen sekä laaja ICT-kehitysosasto ja korkea teknologia. Halutessasi voit olla myös kehittämässä niin palveluverkostoa laajemmin kuin tiedolla johtamista tai ICT-toimintoja kliinisen työn tueksi. Työnkuvaan voit yhdistää hallinnon lisäksi kliinistä työtä haluamallasi alueella. Myös tutkimustyön tekemiseen on hyvät mahdollisuudet ja rahoitusta.

Laajan päivystyksen sairaalana palvelemme noin 200 000 ihmisen väestöä. Seinäjoki sijaitsee keskellä kaikkea; junalla 1 h Tampereelta ja 3 h Oulusta, Turusta ja Helsingistä. Sairaalamme sijaitsee kaupungin kupeessa järven ja metsälenkkipolkujen äärellä. Seinäjoella on erinomaiset hyvän elämän mahdollisuudet niin perhe-elämälle kuin kulttuurin, harrastusten ja liikunnankin parissa (www.seinajoki.fi).

Kelpoisuusehtona virkaan on erikoislääkärin oikeudet sisätautien tai siihen liittyvällä erikoisalalla sekä riittävän pitkää kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Palkkaus on hyvä ja kilpailukyinen - neuvottelemme mielellämme kanssasi palkkauksesta - työehdot ja palkkaus KVTES:n ja paikallisen lääkärisopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Otathan yhteyttä! Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan kanssamme ennen päätöstäsi.

Seinäjoki 12.3.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si myös kirjallisena 9.4.2021 mennessä osoitteeseen:
HR-palvelut, rekrytointi
johtajaylilääkäri Kirsi Juvila
Hanneksenrinne 7
60220 Seinäjoki

HYVÄ TYÖ - HYVÄ VAPAA-AIKA - HYVÄ ELÄMÄ!

Tutustu työnantajaan

Johtajaylilääkäri Kirsi Juvila
puh. 050 474 4300
kirsi.juvila(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sisätaudit
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Suggested jobs