Ylilääkäri, sisätaudit

Keski-Suomen Sairaala Nova on avannut ovensa tammikuussa 2021, jolloin Keski-Suomen sairaanhoitopiirin erikoissairaanhoidon palvelut ja osa Jyväskylän kaupungin perusterveydenhuollon palveluista käynnistyvät uusissa tiloissa. Uudessa sairaalassa meillä on modernit ja muuntuvat työtilat sekä täysin uusi tutkimusvälineistö ja laitekanta.

Haemme Sairaala Novaan

SISÄTAUTIEN YLILÄÄKÄRIÄ

Sisätautien ylilääkärin työ Novassa on monipuolista ja haastavaa. Ylilääkäri toimii esimiehenä sisätauti-, keuhko- ja liikuntalääkäreille. Hallinnollisen työn ohessa on mahdollista tehdä sekä kliinistä- että tutkimustyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on erikoislääkärin pätevyys sisätautien tai sisätautien suppeiden erikoisalojen osalta. Riittävä kliininen kokemus, hallinnollinen kokemus ja koulutus sekä tieteellinen tutkimustausta on tehtävässä eduksi. Arvostamme myös aiempaa esimieskokemusta sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja.

Novassa meillä on toimiva yksikkö sekä ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö. Toimimme opetussairaalana ja meillä on hyvät mahdollisuudet tutkimustyöhön. Asuinpaikkana Jyväskylä on viihtyisä ja nuorekas ja vapaa-ajallekin löytyy vaihtoehtoja runsaasti.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Jätäthän hakemuksesi tämän ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä!
Konservatiivisen palvelualueen palvelujohtaja
Jouni Ranua
jouni.ranua@ksshp.fi, 050 312 7067

Lisätietoja

Konservatiivinen palvelualue

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 valmistunut maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie, 40620 Jyväskylä
Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs