Ylilääkäri

Haemme ylilääkäriä 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan Koillisen terveysasemalle Puistolan toimipisteelle.

Virka täytetään määräaikaisena sijaisuutena 30.6.2021 asti ja sen jälkeen vakituisena. Vastaat yhdessä osastonhoitajan kanssa toimipisteen toiminnasta ja toimit lähiesihenkilönä kahdeksalle lääkärille. Puistolan terveysaseman väestön koko on noin 16000 asukasta.

Terveysaseman tiimiin kuuluu lääkäreiden ja hoitajien lisäksi fysioterapeutti ja mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitaja. Teet tiimisi kanssa tiivistä yhteistyötä myös sosiaalityön, psykiatrian, päihdepalvelujen ja kuntoutuksen kanssa verkostomaisesti toimivassa pohjoisen alueen terveys- ja hyvinvointikeskuksessa.

Työstäsi noin 50 prosenttia on esimiestyötä ja 50 prosenttia kliinistä potilastyötä akuutti- ja ajanvarauspotilaiden parissa. Voit halutessasi tehdä myös neuvolatyötä. Työpäivät terveysaseman lähiesihenkilönä ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Saat työssäsi kokemusta johtamisesta ja terveysasematoiminnan kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä Koillisen muiden asemien (Malmin, Jakomäen ja Suutarilan terveysasemien) esimiesten kanssa saaden heiltä myös tukea työhösi. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme ammatilliseen kehittymiseen sekä osallistumaan koulutuksiin. Etätyötä on myös mahdollista tehdä. Työaika on 38h 15min viikossa eikä päivystysvelvollisuutta työajan ulkopuollella ole. Peruspalkka 5485,78€ plus potilastyöstä tulevat suoritepalkkiot sekä mahdolliset työkokemuslisät.

Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-138-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:

Erikoislääkäri yleislääketieteen tai muulla soveltuvalla alalla.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Koillisen terveysasema/Puistola
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-138-21
  • 1.6.2021
  • 26.3.2021 - 19.4.2021 16:00
  • LääkäritHelsinkiUusimaa

Johtava ylilääkäri Marika Buch Lund,
marika.buch.lund-at-hel.fi,
040-6148008

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Koillisen terveysasema/Puistola
Osoite: Ajurinaukio 1, 00750 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Suggested jobs