Ylilääkäri työterveyshuollossa

Uudenkaupungin työterveys kuuluu sosiaali- ja terveyskeskuksen alaisuuteen ja tarjoaa työterveyspalveluja Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueella lähikuntien kuntatyönantajille, yrityksille ja yrittäjille. Toimipisteemme sijaitsevat Uudessakaupungissa ja Vehmaalla. Hiljattain vaihtuneet Uudenkaupungin toimitilamme ovat avaran viihtyisät. Meillä olet osa monipuolista työterveyslääkärien, -hoitajien, -psykologin ja -fysioterapeutin tiimiä. Olemme itsenäiseksi ja ketteräksi työyhteisöksi sopivan kokoinen, osaava ja joustava porukka, jossa työt otetaan ammatillisella maltilla ja yhteistyöhön heittäydytään pilke silmäkulmassa. Sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme tyytyväisyys on korkea.

Ylilääkärinä vastaat lakisääteisten työterveyshuollon ja siihen läheisesti liittyvien sairaanhoidon lääkäripalvelujen kokonaisuudesta. Lisäksi osallistut työterveyshuollon palvelukokonaisuuden kehittämiseen. Meillä voit viihtyä vaikuttaen paitsi omaan työkuvaasi ja työaikoihisi sekä myös laajemmin työterveystoiminnan sisältöön ja palvelun painopisteisiin. Tehtävään ei sisälly esimiesvastuuta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden koulutukseen sekä vaikutusmahdollisuuksien vapautta ja vastuuta. Tukenasi on kannustava, mukava ja moniammatillinen työterveyshuollon tiimi. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa, työterveyshuollon ammattitaitoa ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on työterveyshuollon erikoislääkärin kelpoisuus. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja palvelussuhteeseen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Kerromme työstä mielellämme lisää puhelimitse tai sähköpostilla

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava ylilääkäri Pia Lahtinen, puh. 044 088 2403 tai johtava työterveyshoitaja Jaana Rantala, puh. 044 088 2725, etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut
Osoite: Välskärintie 2 A, 4 krs, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisella elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisyydestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Sosiaali- ja terveyskeskuksen Terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.