test

Ylilääkäri, virka, sisätaudit, Oulaskankaan sairaala

Ansök senast  22.5.2024 14:30

Tervetuloa joukkoomme kehittämään Oulun yliopistollisen sairaalan Sisätautikeskuksen toimintaa. Haemme sisätautien ylilääkäriä virkaan Oulaskankaan toimipisteeseen.

Oulaskankaan sairaala sijaitsee Oulaisten kaupungissa noin 100 kilometriä Oulusta etelään.

OYS Sisätautikeskus on Pohjois-Suomen monialainen sisätautien ja keuhkosairauksien osaamis- ja koulutuspaikka. Osana sisätautikeskusta Oulaskankaan sairaalassa toimii sisätautien ja keuhkosairauksien poliklinikat, dialyysiyksikkö ja erikoisalojen yhteinen vuodeosasto.

Ylilääkärin työtehtäviin kuuluu vastuu kliinisestä potilashoidosta toimipisteessä. Työtehtävät koostuvat sekä poliklinikkatyöskentelystä että vuodeosastopotilaiden diagostiikasta, hoidosta ja seurannasta sekä näihin liittyvästä jatkuvasta kehittämistyöstä. Erikoistuvien lääkäreiden koulutus ja ohjaus sekä koulutuksen jatkuva kehittäminen kuuluu ylilääkärin työnkuvaan. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus.

Arvostamme esimieskokemusta, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista ja joustavaa työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Ennakkoluuloton asennoituminen terveydenhuollon ja koulutuksen muutostarpeisiin katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kliinistä kokemusta potilaiden hoidossa.

Eduksi katsotaan myös koulutus tai kokemus hallinnollisista tehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Soveltuva erikoisala on sisätaudit.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Soveltuva erikoisala on sisätaudit.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa osaamiskeskusjohtaja Riitta Mäkitaro, p. 040 509 0847. Sähköposti: riitta.makitaro@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare