Skip to main content
test
Ylilääkärin ja terveyskeskuslääkärin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on Ylivieskan ja Nivalan kaupunkien sekä Sievin ja Alavieskan kuntien yhteistoiminta-alue, joka vastaa alueensa integroiduista sosiaali- ja terveyspalveluista. Väestöpohja alueella on n. 33 500. Kuntayhtymässä on yhteensä 39 lääkärin virkaa. Viroissa työskentelee terveyskeskus- ja osastonlääkäreitä, työterveyslääkäreitä, psykiatreja ja muita sairaalaspesialiteetin erikoislääkäreitä. www.kalliopp.fi

Terveyspalveluissa on haettavana Nivalan terveyskeskusessa 1.7.2022 klo 16.00 mennessä

YLILÄÄKÄRIN VIRKA

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA

Tule työskentelemään Peruspalvelukuntayhtymä Kallioon kuuluvaan Nivalan terveyskeskukseen. Terveyskeskuksissa on yhteensä 37 lääkärin virkaa, joista 21 sijoittuu vastaanotolle, 3 vuodeosastoille, 5 työterveyshuoltoon ja 4 omaan erikoissairaanhoitoon (sisätauti- ja lastenlääkärit, geriatri ja radiologi). Lisäksi mielenterveyspalveluissa on neljä psykiatria. Terveyskeskuslääkäreiden virkojen täyttöaste on hyvä ja vakituisissa viroissa on kokeneita yleislääketieteen erikoislääkäreitä nuorten lääkäreiden ohella. Nyt avoinna olevat virat sijoittuvat vastaanotolle Nivalan terveyskeskukseen. Tehtäviin kuuluvat vastaanotto, neuvolat, koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto sekä kotisairaanhoidon konsultaatiot sekä päiväaikainen päivystys. Työnkuvaan on myös hyvät mahdollisuudet itse vaikuttaa. Terveyskeskukset ovat opetusterveyskeskuksia. Ylilääkäri toimii Nivalan terveyskeskuksen vastaavana lääkärinä. Tehtäviin kuuluvat lähiesimiestehtävät ja toiminnan päivittäinen lääketieteellinen johtaminen Nivalassa. Terveyspalveluiden keskitetty hallinto hoitaa ja auttaa hallinnollisten asioiden hoidossa. Ylilääkäri kuuluu myös vastaanottopalvelujen johtoryhmään.

Terveyskeskus on monipuolinen ja toimiva ja toiminnan perusajatuksena on tutkia ja hoitaa potilaat mahdollisimman pitkälle itse omana työnä. Siksi koulutukseen, osaamiseen, välineistöön ja toimintamahdollisuuksiin on panostettu. Töissä on hyvä porukka, työajasta on mahdollista neuvotella ja kuntayhtymässä on käytössä oma kannustava palkkamalli. On mahdollista esittää myös oma palkkatoivomus. Kuntayhtymässä on mahdollista suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutus ja yleislääketieteen, työterveyshuollon ja psykiatrian sekä osin muidenkin erikoisalojen erikoistumiskoulutukseen liittyviä terveyskeskus- ja sairaalajaksoja.

Ylikääkärin virkaan hakijalta edellytämme laillistetun lääkärin pätevyyttä. Erikoistuminen yleislääketieteeseen ja aikaisempi esimieskokemus lasketaan eduksi. Terveyskeskuslääkärin viran kelpoisuusvaatimus on laillistetun lääkärin pätevyys. Edellytämme lisäksi kummassakin virassa tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Virkoihin kuuluu neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Risto Olli (044-419 5020, risto.olli@kalliopp.fi) sekä vastaanottopalvelujen ylilääkäri Sanna Korpi (040-635 5108, sanna.korpi@kalliopp.fi).

Hakemukset virkaan lähetetään opinto- ja työtodistusjäljennöksineen, joita ei palauteta, 23.6.2022 klo 16.00 mennessä osoitteella: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Ylivieskan terveyskeskus, Risto Olli, Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava ylilääkäri Risto Olli (044-419 5020, risto.olli@kalliopp.fi) sekä vastaanottopalvelujen ylilääkäri Sanna Korpi (040-635 5108, sanna.korpi@kalliopp.fi)

Lisätietoja

Vastaanottopalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Pappilantie, 85500 Nivala

Rekommenderade jobb