Skip to main content
test

TERVETULOA TÖIHIN LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN LASTEN- JA NUORISOPSYKIATRIAN POLIKLINIKALLE

Oletko kyllästynyt vuokaaviopsykiatriaan? Kaipaatko vuorovaikutusta ja aitoa yhteistyötä yksilön, läheisten ja lähiverkoston kanssa? Arvostatko yksilöllistä hoidonsuunnittelua ja työryhmätyötä? Olet tervetullut joukkoomme! Meillä psykiatrialla hoito aloitetaan matalalla kynnyksellä ja yhteisessä dialogissa tarpeen mukaista hoitoa sekä tukea rakentaen.

Länsi-Pohjan sosiaali- ja terveyspalvelujen ja sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä on haettavana 30.6.2022 klo 14.00 mennessä

LASTEN PSYKIATRIAN YLILÄÄKÄRIN SIJAISUUS

Haemme 1.8.2022 - 31.12.2022 väliselle ajalle lasten psykiatrian ylilääkärin sijaisuuteen poliklinikkatyöhön lastenpsykiatrian erikoislääkäriä tai lasten- ja nuorten psykiatriasta kiinnostunutta psykiatrian erikoislääkäriä tai erikoistuvaa lääkäriä. Mahdollisuus on myös osa-aikatyöhön. Bonuksena tulee kehittämisestä innostunut (nuorekas) työporukka, johon uutena ihmisenä on helppo tulla!

Ota yhteyttä! Annamme mielellämme lisätietoja tästä ja muista työmahdollisuuksista Länsi-Pohjan psykiatria- ja riippuvuuksien hoidon tulosyksikössä.

Lisätietoja

http://www.lpshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Päivi Köngäs-Saviaro, p. 040 1250306, paivi.kongas-saviaro@lpshp.fi

Lisätietoja

Länsi-Pohjan sosiaali- ja terveyspalvelujen ja sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin muodostavat Kemin ja Tornion kaupungit sekä Keminmaan, Simon, Tervolan ja Ylitornion kunnat. Tavoitteenamme on edistää alueen ihmisten hyvinvointia tarjoamalla laadukasta, oikein kohdennettua hoitoa potilasta kunnioittaen yhteistyössä kuntien, perusterveydenhuollon ja pohjoisen Suomen sairaanhoitopiirien kanssa. Kehitämme osaamistamme ja palveluitamme, jotta voimme tarjota nykyaikaista ja asiantuntevaa hoitoa myös tulevaisuudessa.


Osoite: Kauppakatu 25, 94100 Kemi

Rekommenderade jobb